Geriop Varenje, Vruće Heftalica Varenje Alat, aparat za Varenje Opremu Profesionalni Ručnim Alat za Popravku Kući Vrt(Britanski Zastavu Tip)

Geriop Varenje, Vruće Heftalica Varenje Alat, aparat za Varenje Opremu Profesionalni Ručnim Alat za Popravku

KM 0.00

Na skladištu

Sa trebala zaštitu, to je bezbedan za upotrebu, ukljuci struju, i solder na mjesto da treba da se zalemljeni.U ergonomske dizajn odgovara dlanovima, lako stisak i rade, vrijeme‑spašavanje i rada‑spašavam.Sa četiri različite varenje glavno, to može da se izbori sa različitim varenje situacijama.Compact i lagan strukturi, lako je da se koristi, lako nositi i radnje, da donese mnogo skuplje za vas.Koristi visokog kvaliteta ABS, visoko snagu, snažna .. i trajna, nema potrebe da brineš o tome da je slomljeno tokom koristiti.Karakteristika : 1. Sa trebala zaštitu, to je bezbedan za upotrebu, ukljuci struju, i solder na mjesto da treba da se zalemljeni.2. U ergonomske dizajn odgovara dlanovima, lako stisak i rade, vrijeme‑spašavanje i rada‑spašavam.3. Sa četiri različite varenje glavno, to može da se izbori sa različitim varenje situacijama.4. Compact i lagan strukturi, lako je da se koristi, lako nositi i radnje, da donese mnogo skuplje za vas.5. Koristi visokog kvaliteta ABS, visoko snagu, snažna .. i trajna, nema potrebe da brineš o tome da je slomljeno tokom koristiti.Kako da Koristim : uključite struju i solder na mjesto da treba da se zalemljeni.Za detalje, molim vas odnosi na ručno.Specifikacija : Predmet Tip : Plastične Varenje Machine Material : ABSColor : Black Product Veličine : Povrsine. 22.5x15.5x4cm / 8.9x6.1x1.6in Weight : Povrsine. 635g / 22.4 oz Input Trenutni : 0.5 AOutput Trenutni : 0-15 AOutput Moć : 0-50 WOutput Frekvenciju : 50/60 Hz With pregreje zaštitu Paket Listu : 1 x Plastične Varenje Machine50 x Stan Staple50 x Izvan Uglu Staple50 x U Uglu Staple50 x Talase Staple1 x engleski Manual Note : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2in greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.


U svojstva

Item Type:
Plastic Welding Machine
Material:
ABS
Color:
Black
Product Size:
Approx. 22.5x15.5x4cm / 8.9x6.1x1.6in
Weight:
Approx. 635g / 22.4oz
Input Current:
0.5A
Output Current:
0-15A
Output Power:
0-50W
Output Frequency:
50/60Hz
With overheat protection :
Package List:
1 x Plastic Welding Machine :
50 x Flat Staple :
50 x Outside Corner Staple :
50 x Inside Corner Staple :
50 x Waves Staple :
1 x English Manual :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji