Castor točkovima Castor Točkove, 360 Stepeni Rotacije, Plava Gumena, Visoka Temperatura Otpora, Koristi za Kolica Police Točkove, Mašinama i Opremom, 4individual (Boja : Style3, Veličine : 5in)

Castor točkovima Castor Točkove, 360 Stepeni Rotacije, Plava Gumena, Visoka Temperatura Otpora, Koristi

KM 29.65

Na skladištu

★Tihi rolling : izgradio-u preciznosti, sacuvali ležaj da se suzbiju nokte, ulozi koristiti sacuvali ojačane otvora, koji je može baciti glatko u uredu ili kući.Nema oštar zvuk. ★Zaštitim sve katove : Roll lako u uredu ili u kući, ti ne treba da brineš o grebanje ili štetne podu.To će zaštiti i sve vrste podove, uključujući i pločice, tepihe i drveni podovi. ★Lagan za postavljanje : Samo povuci stari kaster sa ured stolicu.Onda ubaci novi kaster čvrsto i pobrini se da osiguraj to za stolicu.Uključeni šrafciger će postavljanje lakše. ★Važećim okruženje : keramika, hranu, duvana, logistika, skladište opremu, mašine podršku opremu, fabrika, itd., koji su određeni uslovi na temperatura može primijeniti.U kući okruženje je također primjenjivo. ★360 stepeni upravni : ulozi sa rotirajući ležajeva može biti okrenuta 360 stepeni u svim pravcima zajedno sa loptu ležajevi, i svaki komad namještaja može biti lako prebačeni!.Maksimalna fleksibilnosti i sigurnost-u kastera mogu okretati 360 stepeni, tako da je povezan uređaj može biti okrenuta, idealno za nošenje svjetlo namještaj i tiho environmentfeature : 360 stepeni rotaciju, i stabilna, tiho i čvrsto.weight Integrated parking kocnica sprečava volan rotation No treba da koristim patosnice kod kuće ili u kancelariji.Polyurethane točkovima spriječiti ogrebotine i štete na crijep i prošlost podove.Lako čistiti.Proizvod ime : Castercolor : blue Size : 5in, 6in Scope primjene : nameštaj/opremu/elektronske proizvoda/prikaži stoji/cvijet lonce i druge furniture Product mogućnosti : hrom auto anti-korozija držač, gumene tretman, prašine pokriti dizajn★ Tips1. Ručno mjera proizvod, upozorenje 1 do 3 mm.2. Kvalitetna usluga : nastojimo ti pružiti najbolji kvalitetne proizvode, a najbolja mušterija iskustvo.Da li si potpuno zadovoljan, molim te, kontaktirajte nas.Ćemo odgovor da je ovo e-mail u roku od 24 sata.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Proljeća Kaster sa 8 x-3 Metal Volan
  • Obnovljeno

Proljeća Kaster sa 8 x-3 Metal Volan

KM 0.00

SPECIFIKACIJE .INDUSTRIJE I PRIJAVE U kastera su pogodne samo za aerospace prijave ali i za one teskom materijal rukovanje izazove da potrebna ekstra brigu tokom transporta u industrijski o