Daska za peglanje Mini Daska za Peglanje Desktop Vruće Rukav Vlasnik Male Rukav Odbor Prenosni Rasklapanje Desktop Odjeću Peglanje Sto za Kući Šivanje

Daska za peglanje Mini Daska za Peglanje Desktop Vruće Rukav Vlasnik Male Rukav Odbor Prenosni Rasklapanje

KM 0.00

Na skladištu

Mala daska za peglanje posebno napravljeno za rukave, sa elegantan izgled dizajn i izuzetne štampanje.Mala daska za peglanje posebno napravljeno za rukave, sa elegantan izgled dizajn i izuzetne štampanje.Mala daska za peglanje posebno napravljeno za rukave, sa elegantan izgled dizajn i izuzetne štampanje.Usvaja sacuvali fireresistant pamuk, otporan na visoku temperaturu, lako je rastaviti i operi, i neće da se deformiše nakon dugo koristim.Dizajnirao sa sigurnost držač, kada je otvorio, držač je Zshaped; kada se odustalo, držač je Hshaped.Sacuvali čelika cijev, struktura stabilna, mogu da budu presavijene i koristi više puta zgodno za skladištenje.Sa PP nogu pokriva, sigurno i ekološki prijateljskog, sa dobrim antislip izvedba i ne štetu podu.Karakteristika : 1. Mala daska za peglanje posebno napravljeno za rukave, sa elegantan izgled dizajn i izuzetne štampanje.2. Usvaja sacuvali fireresistant pamuk, otporan na visoku temperaturu, lako je rastaviti i operi, i neće da se deformiše nakon dugo koristim.3. Dizajnirao sa sigurnost držač, kada je otvorio, držač je Zshaped; kada se odustalo, držač je Hshaped.4. Sacuvali čelika cijev, struktura stabilna, mogu da budu presavijene i koristi više puta zgodno za skladištenje.5. Sa PP nogu pokriva, sigurno i ekološki prijateljskog, sa dobrim antislip izvedba i ne štetu podu.6. Glatko peglanje, ima dobar zrak permeability, koja je pogodna za peglanje odeću i da je pogodan za kucnu upotrebu.Specifikacija : Uslov : 100% Marku New Item Tip : Peglanje Board Material Panel (Plastične), Tkanje (Pamuka Tkanine), Unutrašnjosti Broda (Anti-Vrelu Isplela Pamuka), Željezo Rack (Metal Sprej), Nosač (Sacuvali Prskati Čelika Cijev + Plastične Nogu Pokriti) Težinu : Povrsine. 289g / 10.2 oz Size : Povrsine. 26x11x9cm / 10.2x4.3x3.5in Package Listu : 1 x Daska za Peglanje Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 01 cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.Geometrijske boja položaj ne može se popraviti.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.3. Samo sadrži sadržaj iznad paket, i ne uključivati i ostale proizvode.


U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Ironing Board
Material:
Panel (Plastic), Fabric (Cotton Cloth), Inner Liner (Anti-Scalding Knitted Cotton), Iron Rack (Metal Spray), Bracket (Thickened Spraying Steel Pipe + Plastic Foot Cover)
Weight:
Approx. 289g / 10.2oz
Size:
Approx. 26x11x9cm / 10.2x4.3x3.5in
Package List:
1 x Ironing Board :
1. Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. Geometric color position is not fixed.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. It only contains the contents of the above package and does not include other products. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji