Znak Za Kamion Pribor 3D je Podigao Pratiti Ubacite Pisma Zadnji Amblem Sa 3M Ljepilo Podršku Zamjenu za 150 2018 2019 2020 Auto Pismo Decals (Američka Zastava)

Znak Za Kamion Pribor 3D je Podigao Pratiti Ubacite Pisma Zadnji Amblem Sa 3M Ljepilo Podršku Zamjenu za

KM 0.00

Na skladištu

【Prijavu】3 D je podigao pratiti pisma, u Skladu sa 2018 2019 2020 Auto Lette Decals. 【3 D Dizajn】Je podigao čvrst značku pismo sa lijepo ruba da stane zakrivljeni, kompleks udubljena površinu stvoriti kul 3 D.Teško je dužnost i Sjajno preslikač stvarno natjerati na teretnjaku POP na fin način. 【Odličan Kvalitet】Reći zbogom jeftino tradicionalne inferiorni plastične pisma.U poređenju sa običnim pisma, lijepo ABS plastične s visokog kvaliteta zamračenje znak, otpor dugotrajnu izloženost sunce , kisa ili izdržati. 【Instalaciju】 Lagan za postavljanje, čiste i suhe na Teretnjaku, olako prijaviti onda doradim bilo podešavanja i čvrsto pritisnite pismo dole na sjedalo.Ne zahtjev tehnicke vještine, može biti gotov za par minuta. 【Toplo Primetio】 Biti siguran da je čisto unutrasnjosti temeljito da se dugo potrajati vezivo pre nego što se prijavljuju. (Broj : PT948-35180-02).Zašto Biramo Teretnjaku? 1. Napravljen od visokog kvaliteta ABS plastične zamračenje znak kit , koje vreme-otporan i sigurno za pranje kola, i neće nestati. 2. Je ABS plastične značku pismo sa lijepo ruba da stane zakrivljeni, kompleks udubljena površinu stvoriti kul 3 D.Teško je dužnost i Sjajno preslikač stvarno da Prednja Vrata POP na fin način. 3. Lagan za postavljanje, čiste i suhe na teretnjaku, olako prijaviti onda doradim bilo podešavanja i čvrsto pritisnite pismo dole na sjedalo.Ne zahtjev tehnicke vještine, može biti gotov za par minuta.Kako da to Instaliram Teretnjaku?Korak 1 : Koristiti medicinski alkohol da očisti slova na Zadnjem braniku.Osigurati sve prašina, prašina, i vosak uklonjeni s debossed područje.Korak 2 : Okrenuta na Teretnjaku, okreni ravno lice dole i ukloni beli papir nosač štiti slova ljepilo.Pismo će ostati na mjestu na jasno nosač.Korak 3 : Izvesti jasno instalaciju nosač i sada Tvoj Kamion izgleda SJAJNO!Napomena : Ove ugurati su pranje auta na sigurnom, ali pobrini se da čistim boja i prije instalaciju i oni se neće oprati.Dragi mušterije, ako imaš bilo kakvih problema sa proizvode te dobiti, možeš da nas kontaktirati u vrijeme, i mi ćemo vam dati sa kvalitetna usluga da reše vaše nevolje.Hvala za vašu podršku.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Sve Prodaje 96153K Rešetku Amblem
  • Obnovljeno

Sve Prodaje 96153K Rešetku Amblem

KM 20.20

Pune prostorije zamjenu za lako instalaciju.Kroz mašinu od 6061T6 Aluminijskih.Customizes vaše vozilo.Uključuje instalacija uputama.Napravio u SADu.Potpuno zamijeniti tvoje stare fabrike