FAKEME Tečnost Plutaju Prekidač Nivo Vode Senzor Nerđajućeg Čelika Prebacite Na Vanjske Izgradnju Žica je manje Koštalo - Bijele, L150mm

FAKEME Tečnost Plutaju Prekidač Nivo Vode Senzor Nerđajućeg Čelika Prebacite Na Vanjske Izgradnju Žica je

KM 0.00

Na skladištu

To može biti korišćeno kao multi-poenta kontrole, i to takođe mogu da u potpunosti kontrolišu zamijeniti pozicije i mogu se pretvarati prema korisnik treba;.Nema potrebe za zalihama moć kada koristi reed prekidač;.Jedinica cena je vrlo nisko kada koristi više prekidač kontrolne tačke i druge oblike tečnost nivou prekidače.Dugo službe život i brzo trči brzinu.Ovo vrstu opreme je u istom razvodne kutije u sve prekidač kuće, i vanjski izgradnju žica je manje koštalo;.Opis : - To može biti korišćeno kao multi-poenta kontrole, i to takođe mogu da u potpunosti kontrolišu zamijeniti pozicije i mogu se pretvarati prema korisnik treba; - nema potrebe za zalihama moć kada koristi reed prekidač; - Ovo vrstu opreme je u istom razvodne kutije u sve prekidač kuće, i vanjski izgradnju žica je manje koštalo; - jedinice cena je vrlo nisko kada koristi više prekidač kontrolne tačke i druge oblike tečnost nivou prekidače. - Dugo službe život i brzo trči brzinu.Specifikacija : - Visina : 180mm/7.09 cm; Dole promjeru : 30mm/1.18 inch Package Uključuje : 1 Deo Duplo od Nerđajućeg Čelika Loptu Vertikalno Tečnost Nivo Vode Senzor Plutaju Switch Your zadovoljstvo je naš prioritet.Tako da bi smo dostaviti najkvalitetnije proizvoda i usluga da upoznam tvoje zadovoljstvo.


U svojstva

- Height:
180mm/7.09inch; Bottom diameter
Package Includes:
1 Piece Double Stainless Steel Ball Vertical Liquid Water Level Sensor Float Switch :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji