RONGMEI Putovanja Mini Ekser Set 15pcs Duge Manikir Setu sa Slucaja od Nerđajućeg Čelika Čavao Ovdje Cutter Kit Pedikir Prst Ekser Alat Prenosni Putovanja Lepota kit (Boja : C, Veličine : Besplatan)

RONGMEI Putovanja Mini Ekser Set 15pcs Duge Manikir Setu sa Slucaja od Nerđajućeg Čelika Čavao Ovdje Cutter

KM 0.00

Na skladištu

- Lako čistiti i neće rust lako. - Lakše da organiziraju i nositi. - Savršeno za oboje profesionalni salon kući i koristiti. - To je pogodan za sve uzraste i uniseks.Savršen dar za tvoje porodice i prijatelje.Ovaj lak set je dizajniran da izvode razne funkcije, uključujući ruku briga, nogom je stalo i lica briga.Uživaj u nevolji-besplatno manikir, pedikir i obrve šišanje iskustvo, sve u vrijedan kit.Profesionalni prilagoditi lepota stvari, lagan dizajn bude savršeno putovanja partner.Osobine : brine set tri funkcije mora ispuniti šta ti treba,uključuju ruku briga,lica briga,nogom je stalo.Nova generacija crni poliranje anti-skid tehnologije,bolje i misteriozno,sharpness nadogradnju opet.Sve alati su napravljeni od vrhunskog kvaliteta crnog čelika,nikad ne propada,ekstremno težinu.Estetski pakovanje dizajn,slučaj je napravljen od visokog kvaliteta, tkanine i PU kože, sa stilom i elegantne,savršen poklon.Savršena kombinacija eksterijer i kvalitet.Visokog Kvaliteta, Manikir Set Function : kao Slika Shows Package Uključuje : god poželiš.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama
  • Obnovljeno

TQ Zlato Zakrivljeni Ekser Makazama

KM 7.60

24 Karata Zlatne Zakrivljenioštrica Škare.Savršena za profesionalni završiti.Mate završiti pobrinuti za ono što je praktično i polako od koristi.Laser je urezano TQ logo.Izrađen s pr