xigua Američki Fudbal Božić Čarape Bijele Luksuzan Lisice Čarapu Poklon Prava za Zabavu Praznik Ukrase Ukrase (17.7 Cm, 1 Pack)

xigua Američki Fudbal Božić Čarape Bijele Luksuzan Lisice Čarapu Poklon Prava za Zabavu Praznik Ukrase Ukrase

KM 11.80

Na skladištu

Poliester.Uvozi. 【VELIČINE】 17.71 cm x na 12,2 cm, otvaranje : 8 cm; Paket uključuje 1 Čopora.Ovo čarapu je dobra velicina, ima puno prostora za poklone i slatkiše. 【VISOKOG KVALITETA MATERIJAL】 Kristal velvet, dlaka, runa tkanine.Sve detalje su nevjerovatne izrađen i vidi delikatna, Savršeno za punjenje sa niz poklona.Čiste ruke.-sto posto je sa delikatna izgled.Super debele & čvrsto.Trajati godinama da dođemo. 【PRIJAVU】 Jedno čarapa je čvrst visi petlju.Božićna Čarapu može biti obješen na jelku, kamina ili bilo gdje u kući sa toku.Je dovoljno veličina nije granica Deda je velikodušnost. 【SRETAN BOŽIĆ】Jedinstvena je dizajnirao, pisanim i ručno u našem studiju.Tkivo uzorci su jednostavna i bezvremenski koja traje cijeli život - To je savršeno Praznik ukrase, dođite i dobili vaše jedinstvena Božić čarapa!. 【ŠIROM PRIJAVU】 jedinstvena dekoraciju u kaminu, Bozic drvo ili uredu, itd.DIY svojoj kući u stilu Božić, savršen poklon za porodicu i prijatelje.Deda Mraz dolazi u grad!Pobrinite se da vam Božić čarape su visile sa briga i spreman za njegov dolazak!Specifikacije : Materijal : Kristal velvet + arktik velvet + breskve skin Weight : za 0,2 lb Size : 17.71 cm visok, 20 cm dijagonalno u najširem trenutku.Top otvaranje je 8 cm široka.Paket Uključuje : 1 x Božić Stockings Features : - u Potpunosti spremnih stvaranju ekstra snagu i izdržljivost.- Svaki Božić čarapu sa jakim postava za lako visi.- Šarmantan applique dizajni, ovo divan Božić čarape za Božić ove godine da dodam još zabavno. Prostrano veličine, spreman da punjena sa slatkišima, igračke, darove, ukrase.- Ti ovi Božićni čarape su savršeni za punjenje sa zabavno poklone sjajan praznik poslastice za porodicu, susjedi, djeco, studenti, nastavnici, kolega.- Ti ovi božićni čarape su super za prikazivanje na polici, kamina, božićna jelko, stepenice, prozor, na kraju krevet ili gdje god ti želiš da dekor.Bilješka : 1、čarape su čvrste dovoljno za nekoliko godina.2、Prije nego što u stvari, ubacite neke časopise ili novina u držati dobroj formi.Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata.Vaše zadovoljstvo je naš stalni potjeri.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Komondor Čarapu Držač Vješalicu
  • Obnovljeno

Komondor Čarapu Držač Vješalicu

KM 0.00

Ručno Obojen.Može da izdrži do 1 Kg 5.5 Cm Visok 4.5 Cm Široka.Dolazi sa Bijelim Poklon Kutiju.Molim vas, Dozvolite 4 Dana Rukovanje Vremena za Okupljanje.Komondor Čarapu Holder We su