MOAOZ Bebu Zvecka,Slaganje Prsten Igračke za 6 do 12 Mjeseci Devojke, Momci ,Muzika Igračke, Poklon za Novorođenče nfants 3-6, od 12-18 Mjeseci (Roze)

MOAOZ Bebu Zvecka,Slaganje Prsten Igračke za 6 do 12 Mjeseci Devojke, Momci ,Muzika Igračke, Poklon za Novorođenče

KM 10.99

Na skladištu

【Slatko Gledaš,Multi-funkcije】Bee formi, vrlo slatko, tresemo se, teether, čaša, slaganje krug, muzičku kutiju, seti više funkcije. 【Lupamo i Muzika】Tri različita uzdrmati dizajni, veličine koja je pogodna za bebe shvatiti i šejk da napravi zvuk.Kada se beba ugurati u zveckanje u cilindar ili izvadi to iz cilindar, to će pokrenuti dugme i igrati smiješno zvuči ili muzike.Nakon sastavljanja sve kaže, igračku će postati nedostaje mi jerry springer. 【Obrazovanje Razviti】Djeca igraju slaganje igru,jačanje koordinaciju oka i ruke.Prstenje lako za bebu shvatiti, jačanje motoričke sposobnosti.Šarene perle u jasno prsten dozvoljava bebu povezati zvuk na vidiku。. 【Sigurnost Materijal】slaganje krug napravljen od visokog kvaliteta materijal,Sjajne glatko ivice,burr-ov besplatno i jak.Ovo casu igračka upozna sigurnost zahtjeva od NAS CPSIA i ASTM F963. 【Najbolji Poklon Za Praznik】Divno formi, više funkcije, candy boja dizajn može privući beba pažnju, to je savršen poklon za od 12-18 mjeseci stara beba.Jedinstveni dizajn uzdrmati, oštro kontrast boje, promjene u zvuk i teksturu, stvaraju razvoj rano detinjstvo saslušanje i dodirni i percepcija boja.Ovo casu igračka upozna sigurnost zahtjeva od NAS CPSIA i ASTM F963.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Fehn Uzdrmati Guze Teddy (Mornarici)
  • Obnovljeno

Fehn Uzdrmati Guze Teddy (Mornarici)

KM 0.00

Možeš da vratiš ovo predmet iz bilo kog razloga : ne isporuka optužbe.Predmet mora biti vraćena u new i neiskorišteni stanju.Idi u Svoju Naređenja da počnem povratak.Otisak na vraća