AWSAD Teško Dužnost Vodootporne Ceradu Cerade Vodootporne UV Otporne Kamion Canopys sa Gromets Otvorenom Multifunction Jaka Izolaciju Foldable (Boja : Green, Veličine : 10x10m)

AWSAD Teško Dužnost Vodootporne Ceradu Cerade Vodootporne UV Otporne Kamion Canopys sa Gromets Otvorenom

KM 157.50

Na skladištu

➤Je vodootporno tkanine je debeo, da nosim-otporan i ogrebotine-otporan : upotrebi visoko-snagu silk tkanine materijal, rainproof, losion protiv sunca, suza-otporna, suzu-otporna, protiv starenja, ne čudan miris, krema za sunčanje nije sparno. ➤Veličinu zaštitne tkanine može prilagoditi : možeš mjera veličinu i kontaktirajte nas, možemo prilagoditi bilo veličine i debljine za tebe, bez dodatne naplate. ➤Senci cerade je pogodan za razne scene i prijave : korišćena u kamione i kola, teretnjaka, stanica, lukama, otvorenom skladišta za sitnice slaganje, useve baldahin žitnice, ribe bare, zeleno fabrika, itd. ➤Kiša-dokaz tkanine može biti označene i kiša otporan na obje strane : duplo-sloj PVC vodootporne prevlaka, foldable, ekološki prijateljskog materijal. ➤Dvostrana PVC cerade jaka vodootporne : PVC tkanine površinu je jaka na vodu, lotosa efekat nakon dodiruje vodu, formiranje muda će pasti sa šejk.POTPUNO AWSADName : CERADU/Vodootporne PVC obložene platno/cerade/Vodootporne tkanine/Senci cloth Color : Bijela/Crno-Green Material : Visoki-snagu poliester silk bazu cloth Features : 1. Vodootporan je, rainproof, kremu za sunce i suza otpora, dugotrajan hladno i visoku temperaturu otpora, kiseline i treba otpora, lako clean2. Da spojimo/heat-brtvljenje uplitanju, firma bez puca, nema vode seepage3. Je skoro/ivice je povezan sa konopac, koja je lepa i jaka, durable4. Da nađem/uvećan nađem, firmu i trajna, nije lako da se deformiše, i sigurna da fix Usage obavijest : 1. material The proizvod je napravio ruku, sa skoro materijala, gotov proizvod će imati greška 20 CM-30 CM, molim te dovesti u red prema pravoj veličini ti need2. Da nađem use Large veličine kiša platna, to nije preporučio da ga objesite direktno, buttonholes ne može da izdrži težinu od kiše tkanine dugo time3. Da nađem operation After mali vodootporne krpu da nađem je threaded, ne povucite ga odlučno, inače dugmice će biti deformirano ili možda pasti off4. Nosim resistance The ceradu je ogrebotina-otporna, ali rainproof tkanine ne bi trebalo biti odvučeni na zemlju nasilno, da ne bi ogrebotina na platno i jer nepotrebno losses5. Breathability The kiša tkanine je bolji proizvod.Molim te podigni kiša platna na vreme nakon kiša ne prestane.Temperatura je razlika između dan i noć je velika, i vodu para ne može nestati, koji će uzrokovati iluzija vode curenja u kiši platna.Velicina : 2x2m , 2x3m , 2x4m , 3x3m , 3x4m , 3x5m , 3x6m , 4x4m , 4x5m , 4x6m , 5x5m , 5x6m , 5x7m , 5x8m , 5x10m , 6x8m , 6x10m , 8x10m , 8x12m , 8x15m , 10x10m , 10x12m , 10x15m , 10x20m[Intimne službe Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontakt nas, mi ćemo vas kontaktirati što je prije moguće.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Bucas Slatko Svrbi X Stanja, FN - 81IN
  • Obnovljeno

Bucas Slatko Svrbi X Stanja, FN - 81IN

KM 115.97

Slatki Svrbi Zebra Tepih je napravio od specijalno razvijena tkanine da blokova od ulaska čak i najmanja od insekte.Posebnu pažnju je plaćen do grive i repa područja osigurati da su zaš