Djeca Vrtić Pop Poklopac Slamku Bocu 304 Nerđajućeg Čelika Vakum Pljosku Prenosni Otvorenom Podnijeti Kup Sladak Student Bocu Curenje-Dokaz Kup Roze Jsmhh (Boja : Narandžasta)

Djeca Vrtić Pop Poklopac Slamku Bocu 304 Nerđajućeg Čelika Vakum Pljosku Prenosni Otvorenom Podnijeti Kup

KM 23.17

Na skladištu

【Efikasan vrućine očuvanje】-Ovo multifunkcionalni kup je pogodan za sve vrste vruće i hladno piće.Zbog jakog brtvljenje to može da se ugrijemo dugo vremena. 【Visokog kvaliteta】-Djeca kup je napravljen od hrane razredu nerđajućeg čelika.Hrana-razredu silikonske crijeva je više sigurni da koristimo.Sacuvali dno čaše non-skliznuti i nositi-otporna.U isto vrijeme ima karakteristike sturdiness koroziju otpor sigurnost i kanalizaciju koji će dovesti tebe i tvoje porodice bolji život. 【Dizajn】-anti-sudar vode kup je napravljen od sacuvali hranu razreda nerđajućeg čelika sa sigurno materijal.Pritisni prekidac zgodno i higijenski.Kupa zaklon je dizajnirao sa silikonom prsten pečat i spriječiti curenja.U isto to vrijeme je opremljen sa drškom što je zgodno za tebe da ispunim. 【Putovanja koristiti】-metal bocu je savršen za tvoje putovanje.Boca je 100% curenje-dokaz i lako da se popuni.Ovo kup je opremljen sigurnosnu bravu da se spriječi slučajno otvaranje. 【Savršen poklon ideja】-voda kup može dati sve korisnik veliko iznenađenje.Naš termos posuda posebno je, moderno i oni su idealne drugovi da li si putovala kod kuće, u uredu ili na otvorenom. "dobrodošli u našu shop I želim ti prijatno iskustvo u kupovinu!Naše proizvode bio detaljno testirani, pregledanu i odlazak prije isporuke.Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirati tako da možemo da ti pružiti najbolji službi."Student Kup od Nerđajućeg Čelika Vakum Pljosku Jednostavno signalna Bocu Multifunkcionalni Vode Šalicu Za Kampovanje Putovanja Školu - To je jednostavan i praktične i najbolji rođendanski poklon za prijatelje porodica djece sinove i kćeri.-Kupa je gušća i ima anti-kap i anti-sudar funkcije koji učinkovito spriječiti bocu od oštećen.SPECIFIKACIJA : Materijal : 304 Nerđajućeg Steel Color : Pink Size : je 13,5*je 7,5 cm/5.31*2.95 nemogućnost : 280ml PACKAGE : 1* Bottle We insistirati na pruža mušterija s visokog kvaliteta garantovano vode čaše i sl.Ako želiš da znaš o red i više od naših proizvoda samo klik u našu radnju da pregledaj više proizvoda.Hvala ti za tvoje povjerenje i izbor u prodavnicu ako imate bilo kakvih pitanja možeš poslati e-mail na nas, mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata želim ti sretan život."brz : 1. Pravi projekat boja može biti drugačiji zbog osvjetljenje efekte/okoliš, prikaži svjetlost postavljanje, itd.2. O veličini, molim vas da dopustite razliku od 1-2 cm zbog priručnik za mjerenje, hvala ti!Nadam se da ti pružiti bolji službe.Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirati, molim te potrazi za 'jsmhh za odnose proizvode!".


U svojstva

Material:
304 Stainless Steel
Color:
Pink
Size:
13.5*7.5cm/5.31*2.95in
Capacity:
280ml
PACKAGE:
1* Bottle :
We insist on providing customers on with high-quality guaranteed water cups etc. :
If you want to know about and order more of our products just click into our store to browse more products. :
Thank you for your trust and choice in the store if you have any questions you can send an email to us we will reply you within 24 hours I wish you a happy life. :
prompt:
1. The actual project color may be slightly different due to lighting effects/environment, display brightness setting, etc. :
2. Regarding the size, please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement, thank you! :
I hope to provide you with a better service. If you have any questions, please feel free to contact us, please search for ‘jsmhh’ for related products! :

Najbolji prijedlozi u kategoriji