Kaput Rack Stoji, Drvene Kaput Rack Šešir Vješalicu Police sa 6 Kuke za Marame Odjeću Torbicu Kišobran Sobi Kupatilo Ured Hodniku Ulaz Dekor 68.9 x od 19,7 u

Kaput Rack Stoji, Drvene Kaput Rack Šešir Vješalicu Police sa 6 Kuke za Marame Odjeću Torbicu Kišobran Sobi

KM 15.10

Na skladištu

Plan počinje na sastanak kupovine.Proizvod odštetu od nesreće, mrlje, proleti, a suze su prekrivena od prvog dana.Proizvod kvar i nepravilnosti su pokriveni nakon proizvođač je garancija.Bez dodatnih troškova za popravke - dijelove, rada i isporuka su svi uključeni.Lako tvrdi proces - podneti tužbu, kad god 24/7 preko mobilnog aplikaciju, online, ili broj telefona.Otkazati u svako doba, povrat novca u prvih 30 dana.Prenosive sa poklonima.Visokog kvaliteta materijala : Ovaj Kaput Rack je napravljen od ekološki prijateljskog BIČ.Ovo visokog kvaliteta drvene sirov materijal ne samo da je bez neprijatnih mirisa, stabilan, trajnih, i lako čistiti.Praktično dizajn : Ovo funkcionalan Kaput Rack je pogodan za srediti cijelu tvoju kući kaput i druge toplu odjeću, kao i odeću pribor kao kape, marame.Mali okupirane prostor : dizajn ovaj Kaput Rack je veoma delikatna, samo mali dio svemira.Ali ti pruža sa dovoljno skladišta u velikoj mjeri.Možeš da je staviš u hodniku ili ulazu u sobi dnevnoj sobi ured, ne samo kao Kaput Rack, može biti korišćeno kao dom ukras.Razuman dizajn : Ovaj Kaput Rack je dizajniran da budem okruzen, koja štiti svoju odecu i stvari, to neće biti izgreban, svaki kuka možeš učitati je 3,75 kg / 8.27 kg, a ukupan noseći teret je 30kg / 66.14 kg.Lako instalaciju : Ovoj fotelji dolazi sa detaljnim instalaciju instrukcije i potpuno pribor, tako da je vrlo lagan za postavljanje.Karakteristika : 1. Ovo funkcionalan kaput rack je dizajnirana za cijelu porodicu je kapute i druge teška stvarčica uključujući odjeću pribor kao kape, marame. 2. Uzela minimalne prostor ali ponudio si dovoljno skladište u velikoj mjeri.Možeš da je staviš u hodniku ili ulaz. 3. Sa 6 zgodno hooks, ovo freestanding kaput rack drvo je savršen za skladištenje rješenje za kapute, torbice, salova, jakne, i više. 4. Zaobljeni hooks glavu štiti svoju odjeću pribor iz grebanja, svaka kuka drži gore da je 3,75 kg/8.27 kg, ukupno imajući 30kg/66.14 kg. 5. Napravljen od ekološki prijateljskog drvo materijal, lako je čist, nema mirisa, čvrsta, stabilan, trajnih u upotrebi.Praktično skladište nameštaj.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Kaput Rack Materijal : Bič Boja : Kako se vidi na slici Veličine : Povrsine.175x50cm/68.9x19.7in Ukupno Teret Imajući : 30kg/66.14 kg Jedan Kuka Imajući : je 3,75 kg/8.27 kg Bazu Drvo Debljine : Povrsine.3.9 cm/1.5 u Centar Rod Debljine : Povrsine.3.9 cm/1.5 u Kuku Veličine : Povrsine.23cm/9.1 u Kuku Debljine : Povrsine.2.2 cm/0.9 u Broj Hooks : 6 hooks Težinu : Povrsine.2311g/81.5 oz Paket Listu : 1 x Kaput Rack 3 x Gumene Prstenje Napomena : 1. Molim vas, dozvolite 1‑2in greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju. 2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni. 3. Molim vas poruku da ćete dobiti nekoliko rezervnih dijelova, moraš sastaviti sam sa sobom.


U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Coat Rack
Material:
Beech
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.175x50cm/68.9x19.7in
Total Load Bearing:
30kg/66.14lb
Single Hook Bearing:
3.75kg/8.27lb
Base Wood Thickness:
Approx.3.9cm/1.5in
Centre Rod Thickness:
Approx.3.9cm/1.5in
Hook Size:
Approx.23cm/9.1in
Hook Thickness:
Approx.2.2cm/0.9in
Number of Hooks:
6 hooks
Weight:
Approx.2311g/81.5oz
Package List:
1 x Coat Rack :
3 x Rubber Rings :
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please kindly note that you will receive several of spare parts, you need to assemble by yourself. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji