KKAAMYND Cipela Mijenja Stolicu Ulaz Cipela Kabineta Cipela Rack Bakšiš Kantu Ormarić Kreativni Sofi Cipela Zamjena Stolicu sa Kožnim Jastuk,Ulaz Cipela Skladište Rack Dugo Klupi (100x35x50cm)

KKAAMYND Cipela Mijenja Stolicu Ulaz Cipela Kabineta Cipela Rack Bakšiš Kantu Ormarić Kreativni Sofi Cipela

KM 0.00

Na skladištu

【Jednostavno stil cipela mijenja stolicu】 : Naša cipela mijenja stolicu usvaja stila Nordijskim minimalističko stil dizajnu i stabilna okvir strukturi,ne samo da mogu da ti pomognem radnju stvari,ali i da je to lako za tebe da promeni cipele,Dostava u oko jedanaest ili dvanaest dana. 【Trajna i udobno cipela mijenja stolicu】 : Ova cipela rack je napravljen od visokog kvaliteta gustinu odbora, koja je jaka i trajna, nije lako deformiran; razumno okvir struktura stabilna noseći; bezbedan i pouzdan koristimo iskustvo za tebe i tvoju obitelj. 【Meko i udobno Cipela Skladište Stolicu】 : Naša cipela mijenja stolica je napravljen od kvalitetna koža + velike gustine sunđer, što nije lako kolaps;pruža ti i tvoja porodica sa ugodno sjediti osjećaj. 【Veliki kapacitet za skladištenje】 : Naša cipela-mijenja stolicu usvaja otvorena prevrnuo kante za skladištenje kabineta dizajn,Sa 3 foldable pregrade, Svaki kupe može izdržati tri reda osigurati dovoljno prostora za čuvanje cipele. 【Masovno Koristi】 : Nema potrebe da se okupe,ceo paket isporučuje za Brzo Koristiti,Ne Samo da je Lako,Ali je Također Zgodno za Odmor, i Lijepa i Praktične,Lako Čistiti.Pogodan za hodnicima, dnevna soba,soba,balkon,kancelarije,hotele,odećom i sl.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Yamazaki Kući Cipela Rack, Visok, Crn
  • Obnovljeno

Yamazaki Kući Cipela Rack, Visok, Crn

KM 32.50

Not_applicable.MALI PROSTOR SAVER : Ova cipela rack je pogodan za svaki ulaz, drži se tvoje cipele organizovani u bilo koju sobu.To može stati u malom prostoru.Svoje svjetlo težinu 4.9 fu