Zapanjujuće ručno organske pribor set, Keramičke večeru set,Stoneware Svadbeni poklon, Rođendanski poklon. Prirodna boja glazuru varijacije da biraš.

Zapanjujuće ručno organske pribor set, Keramičke večeru set,Stoneware Svadbeni poklon, Rođendanski poklon.

KM 0.00

Na skladištu

Ovo je predivna organske traži večeru postavljanje koji će stajati na svaki sto, da li je za posebne i elegantne večere sa prijateljima, ili jednostavno da uživaš u tvoj dnevnik obrok na estetskim i lijepa tablice.Oni su napravljeni da traju, možda životu.Crveni tanjir dovodi elegantno iz sve boje bilo jelo ćeš služiti na to, i bijeli supu sjedi ponosan na vrhu, čeka dio ukusno supu ili pojedinca dio salatu.Mekog crni glazura na prvi kurs tanjir smiruje oči i pristaje za razne jela.Također ćeš naći druge boje u imeniku. Grad materijala : Stoneware Grad Veličine : Veliku Večeru-tanjir je ca 11.8 cm (30cm širom) grad Mali Prvi kurs tanjir za Doručak, ručak je 8.3 Cm (ca 21cm), Supa promjeru zdjelu je ca 6.3 Cm (16 cm) grad Boja : CRVENA, CRNA, BELA ( drugu boju varijacije na raspolaganju u vezu ispod ) grad Sve ovo ručni rad grnčarije je napravio komad po komad u moj studio u Amsterdamu (NL), ali pošto sam ja odrastao u Norveškoj duh moj posao zasniva na najvišem Skandinavski kvalitet i estetika dizajn. Grad materijala : STONEWARE CLAY - HRANU SIGURNO GLAZURE grad Svi delovi su 100% za pranje Suđa, Pećnici (grijanje samo), i Mikrotalasnu Suđa sigurno grad Svi moji proizvodi su pucali na visoku temperaturu (1215c/2221 F), za ekstra snagu i izdržljivost. Grad, molim vas da dopustite za male razlike u veličine i oblika između stvari kao što su svi običaj ručno izrađen, svaki je jedinstven.Glazuru boje možda i malo varirati, ni u istoj grupi. Grad sve stvari su veoma dobro spakovao u mjehurićima i zasebne kutije, u vecu kutiju, stigli bezbedno sa tobom. Bosanski grad molim vas, pozovite me, za dodatne informacije ili ako imate bilo kakvih pitanja, uvek sam srećna da pomognem! bosanski grad.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Mikasa Alyse 16-Ero Pribor Set, Bijeli
  • Obnovljeno

Mikasa Alyse 16-Ero Pribor Set, Bijeli

KM 0.00

LIJEPA DETALJE I DIZAJN : Prelijepi bijeli izbočine u obliku pribor sa marke beadwork na rubu.PRIBOR SPREMNO ZA 4 : Ove 16ero mjesto sadrži jedno 4 : 11 cm tanjira, 9 cm salatu tanjir, 6 i