Metala 3-Kako Dvojno Tuš Kombinacija | 8.6 Cm Kiša Tuš sa 4.7 Ručnim Tuš, 72 Cm Duga Fleksibilan Crijevo, Solidan Bras Diverter Nosač (Oprala Novčić)

Metala 3-Kako Dvojno Tuš Kombinacija | 8.6 Cm Kiša Tuš sa 4.7 Ručnim Tuš, 72 Cm Duga Fleksibilan Crijevo,

KM 44.98

Na skladištu

Sadržaj SVE METALNE TUŠ : Tušem glave su napravljene od nerđajućeg čelika i bras.Sve METALNE izgradnju pruža mnogo više predstava (visoku temperaturu-otpor i pritisak-otpor) i izdržljivost od plastičnim.To može poslužiti mnogo godina bez skrivanja. Sadržaj ČVRST BRAS DIVERTER SA RUČNIM MOUNT : od metala izgradnji, ne brini o tome sa zatvaranjem.G 1/2 niti, uklapam dobro sa standardnim tuš glave i crijeva.Kada se dve utičnice otpust u isto vrijeme, pritisak vode je prepolovio. Sadržaj LAKO I BRZO INSTALACIJU : Prati uputstva i završio u minuta .U restrictor je lako biti uklonjeni.Paket dolazi sa plumbersi' kasetu. Sadržaj SPOKOJ & OPUŠTANJA : Uživati u opuštajuće tuš.Ultra realna osećam da je voda u spreju.Tuš u luksuzu i utjehu u temperatura želiš svako jutro. Sadržaj 10 GODINA GARANCIJA : te Dovodi puno povjerenje.Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi pozicije, molim te klik naše kompanije ime "Top Saradnje" pod dugme "Dodaj na Kolica".Nas poslati e-mail, mi ćemo se vratiti u 10 sati.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro
  • Obnovljeno

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro

KM 0.00

Dizajniran je za efikasnost i predstava.Glatkim i savremene dizajn.Dodaje da je završni zahvat u sobu.Ucore Inc.Ruku pod tuš.Ovo kući dekor komad pomaže da dodam da je završni dodir i z