CHBC 25ml Slatko Mini Ljubav u Obliku Srca Prazna Bočica Parfema Refillable Sprej Atomizer Putovanja Prenosni Dame Kozmetičkih Kontejner (Plava)

CHBC 25ml Slatko Mini Ljubav u Obliku Srca Prazna Bočica Parfema Refillable Sprej Atomizer Putovanja Prenosni

KM 1.57

Na skladištu

Napravio visokog kvaliteta metalne legure, delikatna urađeno, light težine i koroziju otpora.Mali volumen, lako nositi, mogu za skladištenje parfem, suštini, kreme za negu kože kao što je tečnost tvari.Izuzetan aluminijuma sprej crijeva, mogu spay delikatna magle i nije lako curi.Spretan putovanja veličine.Jednostavno koristiti i lako da ispuni/napuniti.Savršena za stavljanje u tvoju torbicu ili džepu.Materijal : Metalne Legure; Kapacitet : 25m L; Dimenzije : 65x68x27mm(2.56x2.68x1.06in)(otprilike). 100% novo i visokog kvaliteta Napravio visokog kvaliteta metalne legure, delikatna urađeno, light težine i koroziju otpora.Mali volumen, lako nositi, mogu za skladištenje parfem, suštini, kreme za negu kože kao što je tečnost tvari.Slatku ljubav u obliku srca dizajn, jarke boje, lepa i zgodna.Izuzetan aluminijuma sprej crijeva, mogu spay delikatna magle i nije lako curi.Spretan putovanja veličine.Jednostavno koristiti i lako da ispuni/napuniti.Savršena za stavljanje u tvoju torbicu ili džepu.Dobro bočica parfema pogodan za noci, uredu ili bilo koji drugi događaj gde želite da se osvežite.


U svojstva

Material:
Metal Alloy
Capacity:
25ml
Dimensions:
65x68x27mm(2.56x2.68x1.06in)(approx)
Color:
Pink, Red, Gold, Blue, Purple
Quantity:
1 pc
Note:
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Empty Spray Bottle(other accessories demo in the picture is not included.) :

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Fantasea Mali Teglu 3.4 oz.
  • Obnovljeno

Fantasea Mali Teglu 3.4 oz.

KM 2.95

Mali Teglu 3.4 oz.Putovanja tegle i boce si veliki spremnik za bilo kakvu vrstu lepota parfem ili sprej.Jedno ide sa brzo da se presvučemo kapu za lako prebacivanje.To je čini jednom od n