caralin Bebu Bradavice Kontejner Plastičnu Kutiju Cucla Slučaj Soother Slučajevima Organizator Skladište Prenosni Transparentni Novorođenče Otvorenom Putovanja Nosač Univerzalni Držač Bradavice Zalihe Skladište Držač

caralin Bebu Bradavice Kontejner Plastičnu Kutiju Cucla Slučaj Soother Slučajevima Organizator Skladište

KM 3.80

Na skladištu

❀ 1.Posebno napravljeno za bradavice skladište,nudi slučaj za bradavice,i držite ih čiste kad nije u upotrebi,u higijeni. ❀ 2.Profesionalni i specijalni dizajn,pogodan za većinu bradavice,prenosni i lako nositi za napolje. ❀ 3.Plastični - lako čistiti i visokog kvaliteta,lagan i neće se rust. ❀ 4.Dobro za bebu starački,sa drškom,mini veličine i sladak,može i da se popravi na torbe ili drugim oblastima želiš. ❀ 5.Također se odnosi na teether,cucla i itd,odličan je za bebu briga. 100% novo i visokog kvaliteta Mogućnosti : 1.Posebno napravljeno za bradavice skladište,nudi slučaj za bradavice,i držite ih čiste kad nije u upotrebi,u higijeni. 2.Profesionalni i specijalni dizajn,pogodan za većinu bradavice,prenosni i lako nositi za napolje. 3.Plastični - lako čistiti i visokog kvaliteta,lagan i neće se rust. 4.Dobro za bebu starački,sa drškom,mini veličine i sladak,može i da se popravi na torbe ili drugim oblastima želiš. 5.Također se odnosi na teether,cucla i itd,odličan je za bebu briga. Ukupno njih 6,4 boja može biti slobodni,i možeš izabrati pravu za tvoje dijete. 7.Lako otvorena, i bliska sa posebnim dizajn,sjajno koristiti i sjajan dodatak za bebu briga.kutiju samo,drugi pribor demo na slici nije uključena!Specifikacija : Materijal : Plastične Tip : Skladište Slučaj Boja : Narandžasti,Plavi,Roze,Bijeli Broj Jedan Broj 11.5x4.5x5cm(4.53x1.77x1.97in) Količinu : 1 Deo Napomena : 1.Ne trgovački paket. 2.Molim vas, dozvolite 0-1cm greška zbog priručnik za mjerenje.pariz pobrini se da ti ne smeta pre nego što si ponudu. 3.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Hvala ti!Paket uključuje : 1 x-Box.


U svojstva

Material:
Plastic
Type:
Storage Case
Color:
Orange,Blue,Pink,White
Size:
One Size
11.5x4.5x5cm(4.53x1.77x1.97in) :
Quantity:
1 Piece
1.No retail package. :
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Box :

Najbolji prijedlozi u kategoriji