Alselo Travu Držač Set 5 Otporni na Toplinu jedan držač za čajnik, Profesionalne Peče Hranu Sigurno Vruće Pat Pamuka sa Srebrni Auto za Kuhinji Roštilj (Svjetlost Grey, 5)

Alselo Travu Držač Set 5 Otporni na Toplinu jedan držač za čajnik, Profesionalne Peče Hranu Sigurno Vruće

KM 0.00

Na skladištu

1.JEDINSTVEN DIZAJN : ovo pakovanje od 5 ovalni u obliku 8"x 9" podmetace, drugačije boje za izbor da ukrasiti tvoj kuhinji.Također su duplo kao vruće uloške i podmetač potpuno ste ludi za vruće jela da zaštitiš svoju pulta ili tabletop.Savršena za svakodnevno koriste i koordinirati s vašim kući i kuhinju. 2.ZAŠTITI SVOJE RUKE OD VRUĆINE : srebrni auto, pamuk je poseban otporni na toplinu materijal, visoki toplotna otpornost od ovih potholders/vruće uloške pomaže da štiti ruke i ruke od vrućine rerne ili peć.to omogućava da bezbedno ukloniti vruće jela tiganje, i lonce iz pećnice. 3.KUHINJI NEOPHODNO ZA KUVARA / PEKARI : Alselo podmetace sa džepovi su idealne za sve tvoje kuhanje, soda, ispitivati i kuhinji/pećnici treba.napraviti tvoje kuhanje vrijeme polako i sigurno. 4.ZGODNO I POLAKO-BRIGA : podmetace uzmi batine u kuhinji, pa mrlje su neizbežne.Da brine, samo opere hladno bez izbeljivač i lezi na suho.Uključuje izgradio visi petlju da visi za lak pristup ili prodavnice u ladici. 5.ZADOVOLJSTVO GARANTOVANO : odlučili Smo se za pružanje potrošači sa apsolutno najbolje cijenu i koristi na našim svoju liniju proizvoda.Ovo podmetace proći 7 korake, molim te inspektore, Bilo kvalitet problem, obećavamo 100% povrata.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Kuhar Brod Travu Nosioca, Je 8,5, Sok
  • Obnovljeno

Kuhar Brod Travu Nosioca, Je 8,5, Sok

KM 5.99

100% Pamuka.Pruža zaštitu od vrućine.Može se koristiti i zgrabi lonce i da mjesto pod ih štiti stolove.Mašina pere.Mjera 8 5 cm trgu.Ovo podmetace su dovoljno da obasjava neko je kuhin