Dosije Držač Kutiji Multifunction Multi-Sloj 3 Boje Pogodan za Desktop Ured Dosije Skladište i Klasifikacija 2532.596.5 cm (Boja : B)

Dosije Držač Kutiji Multifunction Multi-Sloj 3 Boje Pogodan za Desktop Ured Dosije Skladište i Klasifikacija

KM 24.25

Na skladištu

Čvrsto materijal : Napravljen od visokog kvaliteta drvene velike gustine odbora, to je prah-dokaz, lako čistiti, i lagan za postavljanje.To je vaš idealan izbor.Umjerena veličine : 25*32.5*96.5 cm (dužinu*širina*visine), sloj visina : 5.5 cm, pogodan za skladištenje ured i stolu stvari, kao što A4 i A5 papir, olovke, itd. (Vidiš Figuru 2 za detalje).Znanstveni i racionalan plan : dosije rack je dizajnirao sa multi-funkcionalni podjeli skladište.Različite stvari mogu biti klasifikovani i postavio za lak u potrazi, da praviš desktop više čisto i uredno.Zajebi struktura : dosije vlasnik je popravio po šraf po šraf, je dizajniran da bude trajna i nije lako za štetu.To je jaka imajući kapaciteta i dugo službe život.Najbolje služba : nastojimo ti pružiti najbolji kvalitetne proizvode, a najbolja mušterija iskustvo.Ako niste zadovoljni, molim vas da kontaktirate nas, sve e-mailove će biti odgovorio u roku od 24 sata. *Proizvod parametre : Proizvod Tip : Multi-funkcije dosije holder Product materijal : drvene srednjoj gustinu board Product boja : 3 kinds Product veličine : dužina : 25cm, širina : 32.5 cm, visina : 96.5 cm Product mogućnosti : debelog, multi-sloj, veliki kapacitet, lako je da se okupe, stavljen na desktopu da udovoljim različitih dokumenata, časopise, knjige, itd.Maltene : 1. Od veličine proizvod je ručno mjere, tamo će biti greška od 1-4cm, molim te oprosti mi, hvala.2. Zbog razlike u izlog, boju proizvod možda malo drugačiji od prave boje, molim te, shvati.3. Proizvod samo sadrži datoteke nosioca, i druge stvari su samo koristio za snimanje efekti, molim te, shvati.Naše proizvode je dobrog kvaliteta i odlična cijena.Ako imate bilo potrebno ili pitanja, molim te pošalji mi e-mail, i mi ćemo odgovor te u roku od 24 sata.Dobrodošli u našu radnju, imamo mnogo novih proizvoda i čeka tebe!Sretan u kupovinu.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Stvarno Korisno Kutiji 42 Litru Jasno
  • Obnovljeno

Stvarno Korisno Kutiji 42 Litru Jasno

KM 7.84

Dio veliki asortiman Stvarno Korisno Proizvoda.Savršena za "uradi sam" i zanat skladište.Dimenzije(mm) Vanjski 520 x 440 x 310 Unutrašnje 405 x 365 x 280 Cvrsta sa istim Stvarno Korisn