Okrugla Rupa Pile Set, Rupu Vidio Kit je Specijalan Prevlaka 8Pcs sa Mandrel Hex Ključ za PVC Odbora za Plastiku

Okrugla Rupa Pile Set, Rupu Vidio Kit je Specijalan Prevlaka 8Pcs sa Mandrel Hex Ključ za PVC Odbora za

KM 0.00

Na skladištu

Čist Rezanje : Ovo okrugla rupa vidio mogu smanjiti čist i glatko, visoko preciznosti, i sečenje dubinu je sa 25 milimetara.Zgodno Skladište : kružni rupu vidio je spakovao u kutiji za lako skladište i rezove drvo i plastične materijala efikasno i ekonomski.Prijavu Je ukazao zube od okrugla rupa vidio su jako je pogodan za bušenje drvo, PVC odbora, plastiku i suho zid.Carbide Materijal : rupu vidio kit je napravio visokog kvaliteta carbide, a na površini je tretiran sa posebnim prevlaka spriječiti rust i više službe život. 5 Veličina Pile : rupu vidio kit ima mandrel i 5 veličine pile, koje su pogodne za drugačije bušenje i rupa.Hex ključ mogu lako zamijeniti vidio u jedan minut.Karakteristika : 1. Carbide Materijal : rupu vidio kit je napravio visokog kvaliteta carbide, a na površini je tretiran sa posebnim prevlaka spriječiti rust i više službe život.2. Prijavu Je ukazao zube od okrugla rupa vidio su jako je pogodan za bušenje drvo, PVC odbora, plastiku i suho zid.3. Čist Rezanje : Ovo okrugla rupa vidio mogu smanjiti čist i glatko, visoko preciznosti, i sečenje dubinu je sa 25 milimetara.4. 5 Veličina Pile : rupu vidio kit ima mandrel i 5 veličine pile, koje su pogodne za drugačije bušenje i rupa.Hex ključ mogu lako zamijeniti vidio u jedan minut.5. Zgodno Skladište : kružni rupu vidio je spakovao u kutiji za lako skladište i rezove drvo i plastične materijala efikasno i ekonomski.Specifikacija : Predmet Tip : Rupu Vidio Kit Material : Carbide Uses : Koristi za Bušiti Rupe u Korku, PVC, i Plastični Boards Colour : Žute + Crna Rupa Vidio Veličine : Povrsine. 64mm / 2-1/2in, 76mm / 3in, 89mm / sa 3 : 1/2in, 102mm / 4in, 127mm / 5in Cutting Dubinu : Povrsine. 25mm / 0.98 u Paketu Listu : 5 x Okrugla Rupa Saw1 x Mandrel1 x Bracket1 x Hex Wrench1 x Skladište Box Note : 1. Molim te nosiš zaštitne naočale i rukavice kad rezanje.2. Mjesto gdje sve dodatke u pravu položaj, i spremaju se tanjur trebao biti nalazi između oštrice i jaje da se spriječi štetu oštrica.Vezba malo mora biti instalirana da vežba sigurnosti rupu, što vidio posao lakši.3. Ne preko stegnuti stan glavu jebe, ukloniti ostataka na zube unaprijediti sečenje efikasnosti.4. Nakon korištenje malu količinu rust otpor nafta je na površini filter, prirodno tragovima oksidacije da mogu izbjeći i službe život može biti uvećan.5. Nije pogodan za teško materijala kao metal i vlakna cementa odbora.


U svojstva

Item Type:
Hole Saw Kit
Material:
Carbide
Uses:
Used for Drilling Holes in Cork, PVC, and Plastic Boards
Colour:
Yellow + Black 
Hole Saw Size:
Approx. 64mm / 2-1/2in, 76mm / 3in, 89mm / 3-1/2in, 102mm / 4in, 127mm / 5in
Cutting Depth:
Approx. 25mm / 0.98in
Package List:
5 x Circular Hole Saw :
1 x Mandrel :
1 x Bracket :
1 x Hex Wrench :
1 x Storage Box :
1. Please wear protective glasses and gloves when cutting. :
2. Place all accessories in the correct position, and the mounting plate should be located between the blade and the nut to prevent damage to the blade. A drill bit must be installed to drill the safety hole, making the saw work easier. :
3. Do not over tighten the flat head screws, remove the debris on the teeth to improve the cutting efficiency. :
4. After using a small amount of rust resistance oil on the surface of the filter, natural oxidation can be avoided and service life can be increased. :
5. Not suitable for hard materials such as metal and fiber cement board. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji