Ljubimca zavoj Toplo Samo-Grijanje Skladište zavoj za Macke i Psi Vodootporan je, Mekana grijače Mat Anti-Ljubimca Ogrebotina Zatvorenom Zagrijavanje Mat za Pse Mačke (Gray)

Ljubimca zavoj Toplo Samo-Grijanje Skladište zavoj za Macke i Psi Vodootporan je, Mekana grijače Mat Anti-Ljubimca

KM 0.00

Na skladištu

【Je Warmst Ljubav za kućne Ljubimce】 : Naša grijanje patosnice su veoma nježan, sa visoke kvalitete i udobno flanel tkanine zaklona, i oni ostanu lijepo i toplo.Sa ovim grijanje mat ljubimci će dobiti najbolje spavao kvalitet. 【Velikodušan Odmjeravali】- veliki veličine čak 27,5" x 18.5" čini ovo pere ljubimca krevet pogodan za većina mačaka i malim psima.Sjajno koristiti na kauču, kat, ljubimca kreveta, mačka perches, u ljubimca, nosač i otvorenom mačka kuću. 【Skinuti i Pere Pokriti】naslovnoj površinu se sastoji od mekane mikro-luksuzan vlakna.Ne-dna slip popravlja životinja zavoj na pod i može efikasno spriječiti blok od smucaš. 【Samo Grijanje Ljubimca Krevet】 : samo-grijanje ljubimca krevet će efikasno drži vašeg ljubimca toplo u hladnom vremenu.Idealna za mačke, zečevi, štenci, starenje i artritis kućne ljubimce. 【Veliki Poklon za kućne Ljubimce Zimi】Pogodan za viši mačke, novorođenče ljubimci, artritis ljubimci, trudna ljubimci, ili životinje se oporavljam od ozljede ili bolesti.Pomoći ljubimca da nastavi toplo i udobno kad provedeš zime. Tu je neki zime toplo samo-grijanje skladište zavoj za macke i psi u tu Osobinu : Najstariji U Sebe Grijanje Ljubimca Krevet : samo-grijanje ljubimca krevet će efikasno drži vašeg ljubimca toplo u hladnom vremenu.Idealna za mačke, zečevi, štenci, starenje i artritis kućne ljubimce. Najstariji u ovoj vrućini je bolje od drugih na tržištu. Tu je neki Garantovati sigurnost : Bez baterije ili kablove potrebno.Ovo samo-grijanje ljubimca ćebe odražava i zadržava toplinu od vašeg ljubimca i čini to je toplo i udobno. Kad su ostaci U WARMST LJUBAV ZA kućne LJUBIMCE : Naša grijanje patosnice su veoma nježan, sa visoke kvalitete i udobno flanel tkanine zaklona, i oni ostanu lijepo i toplo.Sa ovim grijanje mat ljubimci će dobiti najbolje spavao kvalitet. Tu je neki skinuti poliester pokriti : mekan, pomični pokrij to je lako čistiti za ruku.Žvakati otporne vrpcu sprečava tvoj pas iz žvakanje žicu kad područje veličine:48 x 70 cm u tu je Paket Sadržaj : Najstariji U 1 Samo Grijanje Ljubimca Gajbu.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Komodo Napredne Vrućine Mat 7W
  • Obnovljeno

Komodo Napredne Vrućine Mat 7W

KM 0.00

Očisti.Visokog kvaliteta, vrućina mat.Oponaša prirodni uživaju, rock uslovima.Oni su odličan izvor 24 sata topline i proizvode dugo talas infracrveno vrućine da temeljito toplo reptili