2pcs Masažu Stanja Set, Microfiber Probio Pokriti Posteljinu Rolls, Nafte‑dokaz & Vodootporne Lica Krevet Pokriti Profesionalni Masažu Posteljinu za Ljepotu Saloni za Masažu Tuina Spa Kluba(#1)

2pcs Masažu Stanja Set, Microfiber Probio Pokriti Posteljinu Rolls, Nafte‑dokaz & Vodootporne Lica Krevet

KM 0.00

Na skladištu

Usvaja visokog kvaliteta, tkanine, meka i nežna, koža‑prijateljski i udobno za korištenje, osvežavajuće bez šupi za kosu.Reaktivne štampanje i bojenje, blaga i ne iritirajuće, nema štete u kožu.Dobro urađeno, izvrsne skoro.Tačna merenja kreveta rupu, tkanine droop dizajn, čisto i higijenski.To je dobro vlagu upijanja.Ulje‑dokaz, sipaj esencijalnih ulja na krevetu stanja, možeš vidjeti da je neophodno ulje je zakačen na površinu čaršav, nema ulja i bez penetracije na dnu.Vodootporan dizajn, ne brini za mokrenje u krevetu važno dodatak za salon masažu.Karakteristika : 1. Usvaja visokog kvaliteta, tkanine, meka i nežna, koža‑prijateljski i udobno za korištenje, osvežavajuće bez šupi za kosu. 2. Reaktivne štampanje i bojenje, blaga i ne iritirajuće, nema štete u kožu.Dobro urađeno, izvrsne skoro. 3. Tačna merenja kreveta rupu, tkanine droop dizajn, čisto i higijenski.To je dobro vlagu upijanja. 4. Ulje‑dokaz, sipaj esencijalnih ulja na krevetu stanja, možeš vidjeti da je neophodno ulje je zakačen na površinu čaršav, nema ulja i bez penetracije na dnu. 5. Vodootporan dizajn, ne brini za mokrenje u krevetu važno dodatak za salon masažu.Specifikacija : Uslov : 100% Potpuno Novi Predmet Tip : Salon Čaršav Materijal : Poliester Vlakna Tip : Otvori Rupu Važećim Mjesta : Posvećena za ljepotu saloni za masažu, Tuina, spa klubova Proizvod Veličine : Povrsine. 200 x 75cm / 78.7 x 29.5 u Paketu Listu : 2 x Čaršav Napomena : 1. Molim vas, dozvolite mala greška, zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju. 2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.


U svojstva

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Beauty Salon Bed Sheet
Material:
Polyester Fiber
Type:
Open Hole
Applicable Places:
Dedicated for beauty salons, massage, Tuina, spa clubs
Product Size:
Approx. 200 x 75cm / 78.7 x 29.5in
Package List:
2 x Bed Sheet :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji