Torbom Imitaciju Kalup, uradi sam Torbu Turskoj, Transparentni Imitaciju Turskoj, Veoma Zgodno za Rezanje

Torbom Imitaciju Kalup, uradi sam Torbu Turskoj, Transparentni Imitaciju Turskoj, Veoma Zgodno za Rezanje

KM 0.00

Na skladištu

Ova torba imitaciju turskoj, je lako da spasi, i može se koristiti za dugo vremena.Verzije je proziran i jasna, veoma zgodno za rezanje kože obrasce.Napravio odabranih imitaciju materijal, trajnih, pouzdan, i pouzdan za koristi.Ovo je šablon trajnog transparentni alat za sečenje, zgodno za tebe da ga koristiš.Uzorak je pokriveno kraft papir spriječiti sudar i ogrebotine tokom transporta.Karakteristika : 1. Verzije je proziran i jasna, veoma zgodno za rezanje kože obrasce.2. Napravio odabranih imitaciju materijal, trajnih, pouzdan, i pouzdan za koristi.3. Ova torba imitaciju turskoj, je lako da spasi, i može se koristiti za dugo vremena.4. Ovo je šablon trajnog transparentni alat za sečenje, zgodno za tebe da ga koristiš.5. Uzorak je pokriveno kraft papir spriječiti sudar i ogrebotine tokom transporta.Specifikacija : Uslov : 100% marku new Item Tip : Torbu imitaciju templates Color : Kao slike shown Material : Acrylic Function : Koristiti model da napravim jedan rame bag Hardware Preporuka : D ring Finished Stilu : Samohrana-rame bag Material Opis : Oko 6-7ft (samo za pozivanje) Preporuka : 1. Teško je lažna kožom, kao biljka meka koža, preporučuje da se seku sa šrafciger duž obrazac linija, ili direktno rez s kožnom nož.2. Za neke faux kože procesuirani od strane specijalnog obrta, korteksa ne može biti označene sa šrafciger, pa mora da se smanjiti sa srebrnom napuniti olovku.Paket Listu : 6 x Veštački su šabloni Napomena : imitaciju verzija dolazi sa sloj kraft papir zaštitne film spriječiti ogrebotine tokom transporta.Ti može rastrgati ga i koristiti.


U svojstva

Condition:
100% brand new
Item Type:
Bag acrylic templates
Color:
As pictures shown
Material:
Acrylic
Function:
Use the model to make a single-shoulder bag
Hardware Reference:
D ring
Finished Style:
Single-shoulder bag
Material Description:
About 6-7ft (for reference only)
Recommendations:
1. Hard faux leather, such as vegetable soft leather, is recommended to be cut with an awl along the pattern line, or directly cut with a leather knife. :
2. For some faux leather processed by special crafts, the cortex cannot be marked with an awl, so it needs to be cut with a silver refill pen. :
Package List:
6 x Acrylic Templates  :
The acrylic version comes with a layer of kraft paper protective film to prevent scratches during transportation. You can tear it up and use it. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Ćopić Ćao V91 Pale Grožđa
  • Obnovljeno

Ćopić Ćao V91 Pale Grožđa

KM 1.95

Rundu cijev.Dostupan u 180 boje.Refillable 15 u rezervi od Raznih Mastilo bocu.Uključuje Srednje Sred Dleto nib i Super Oprati nib.Dođi sa detetomsigurno kapu što ima mali zrak rupe.U Ć