VATROGASCI 4TB Xbox Jedan Hard Disk Nadogradnju - Lako Istresem Na sa 3 USB Portove - sa 32GB VATROGASCI Flash za Medije koristiti - u Skladu sa Originalnog Xbox Samo (XBOX-4TB-SH2)

VATROGASCI 4TB Xbox Jedan Hard Disk Nadogradnju - Lako Istresem Na sa 3 USB Portove - sa 32GB VATROGASCI

KM 89.97

Na skladištu

Tvoj Plan za Spašavanje dokumenata će ti biti dostavljena putem e-maila, samo da adresu povezan sa vašeg računa i mogu naći u tvom računu poruku centar u Kupac/Prodavac Poruke.Ako ti je da voziš prestaje da radi, Spašavanje podataka oporavak plan će pokušati da se oporavi podatke iz propali voziti i povratili podatke da će biti vraćen na medije uređaj za pohranjivanje ili preko sigurne oblak na osnovu za pohranu podataka.Pokriva novi singl-disku gole (unutrašnja) vozi bilo potpuno kada kupio u roku od 30 dana (račun mora biti zadržana za kupovinu ne na istom transakciju).Slobodna isporuka je u laboratoriju podatke oporavak; online 24/7 slučaj status praćenje.Ako vaših podataka nije oporavila, da ćeš vratiti svoj novac. .Najnovije izdanje sa nadograditi firmvare za XBOX Novosti 10. 0. 18363. 9135 ili noviji.Xbox Jedan Puknuti je dizajnirao, specijalno za Xbox Jedan (nije kompatibilan sa Xbox Jedan S ili Xbox Jednim X).Dodaj više igara i USB portove da Xbox Jedan od jednostavno uz to da ga tvoja jedinica.Lako istresem na dizajn da direktno povezati da Xbox Jedan.Ne vanjski napajanje je potrebno za slatka vidi.Instalirati džabe u 1 minut (video instrukcije dostupni na listu). 3 USB port 3 čvorište koji se mogu koristiti za dodatne skladište ili kao obican USB port proširenje.Verziju 2 modeli dolazi sa Fantom Vozi 32 GB usb da se treba koristi kao medija prilog za video i muzika.Xbox Jedan nije uključena.Priručnik uključuje pravilan način o ugradnji Xbox Jedan Istresem Na.Molim te prati upute na ručno i jedinica će raditi kako je to namjeravao.Možete pregledati instalaciju video u listu.Fantom Vozi Xbox Jedan Istresem Na Voziti čini se širi tvoje skladište za tvoj Originalni Xbox Jedan povjetarac.Pravi Uključi N Play, Samo pucnite na jedinici da tvoj Originalni Xbox Jedan i proširiti svoju igru i app prostor.Instalaciju preuzima manje od 1 minut.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Mitutoyo 02AZD810D U-Val-R, 130g Masa
  • Obnovljeno

Mitutoyo 02AZD810D U-Val-R, 130g Masa

KM 229.30

USB autobsistem napajanja.Do 16 UVALR jedinice koje mogu biti povezan s jednom PC.Do 100 UVALT jedinice koje mogu biti povezani 5.51" x 3.15" x 1.24" vanjski dimenzije.UVAL sistem omogućava