Kutija za ručak, 1000ML Curenje Dokaz Veliki Bento Kutiju Sa 4 Pregrade, Kutija za Ručak ForWork & Školu, Mikrotalasnu/Zamrzivač/Suđa Sef

Kutija za ručak, 1000ML Curenje Dokaz Veliki Bento Kutiju Sa 4 Pregrade, Kutija za Ručak ForWork & Školu,

KM 0.00

Na skladištu

100% curenje-dokaz hranu kutiji-usvaja tesnu silikonske pečat dizajn da bi se osiguralo da nema curenja između džepove.Kada si stavio u torbu, ne moraš da brineš zbog curenja prevenciju.Opseg prijavu-jako je pogodan za decu i odrasle nositi, idi u školu, posao, piknik i na kampovanje.To može biti užinu u kutiju ili na kutiji za ručak za djecu.Prijateljski dizajn-velika plastična kutiji sa poklopac je dizajnirao sa 4 kopče, lako je da se otvaraju i zatvaraju, pa se djeca mogu koristiti to lako.Hrana Materijal-kutiju Za ručak je napravljen od hrane razredu PP materijal, BPA-slobodan i da nije otrovan.Dece i odraslih su 100% zdravo.Trajno materijal čini baci-otporna, curi-dokaz, lako čistiti i ne prljavo.Prostran prostor-Bento kutiju Bento kutiji ima 4 odvojene pregrade, idealno za skladištenje razne hrane. 1000 ML veliki kapacitet hranu može zadržati dovoljno hrane da se spriječi gladi.Kutiju za ručak je napravljen od hrane razredu PP materijal, BPA-slobodan i da nije otrovan.Dece i odraslih su 100% zdravo.Trajno materijal čini baci-otporna, curi-dokaz, lako čistiti i ne prljavo.specifikacija : Materijal : PPSize : 23×17×Na 4,6 CMCapacity : 1000 MLWeight : o 400 GSpecifications : Četiri table sa cutlerynote1. PP ne bi trebalo biti blizu plamena, i ne bi trebala biti izgubljeno u visoku temperaturu, tako da ne štetu na površinu.2. Kada posuda je vruce, naslovnoj treba izvesti, i pokrivaj ne može biti usijane u mikrovalnu.3. Molim te, koristi meko krpu za čišćenje, ne koristi metal četkice i čelik jaja, tako da ne zato što nosi.4. Ne isperi sa toplu vodu, ne natopi ili razotkriti dugo vremena.


U svojstva

Material:
PP
Size:
23×17×4.6CM
Capacity:
1000ML
Weight:
about 400G
Specifications:
Four grids with cutlery
1. PP should not be close to an open flame, and should not be immersed in high temperature, so as not to damage the surface. :
2. When the tableware is heated, the cover needs to be taken out, and the cover cannot be heated in the microwave. :
3. Please use a soft cloth to clean, do not use metal brushes and steel balls, so as not to cause wear. :
4. Do not rinse with hot water, do not soak or expose for a long time. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji