HOMILLE Porodiljsko Jastuk, H Tip je Pun Jastuk, Ženske osobe Trudnoća Jastuk, Porodiljsko Podršku, Lako je Rastaviti i Operi, Ljubičasta

HOMILLE Porodiljsko Jastuk, H Tip je Pun Jastuk, Ženske osobe Trudnoća Jastuk, Porodiljsko Podršku, Lako

KM 56.61

Na skladištu

1.[Podršku prije i nakon porođaja] Naš H-u obliku porodiljsko jastuk pomaže ženama tokom trudnoće i može se koristiti i kao dojenja jastuk. 2.[Za disanje jastučnicu] Naše tijelo jastuci su napravljene od mekane i izuzetno otporna materijala, pružajući kul prozračnost u toplo noći i vraćanje u prvobitno stanju kad nije u upotrebi. 3.[Lako čist] nevidljivi zatvarač dizajn je lako ukloniti i oprati, a visina jastuk može biti prilagođen na će, dozvoljavajući da se odmoriš u vrlo ugodno popunjena. 4.[Udobnost] Nam cijelo tijelo porodiljsko jastuk pruža savršeni balans između udobnosti i podršku za vaš stomak, kukovi, noge i vrati se. 5.[Multifunkcionalni trudnoća jastuk] Ovo cijelo tijelo jastuk ne može koristiti samo kao jastuk za spavanje, ali također mogu biti korištene da sediš uspravno na krevet da čitam, gledati TV, ili posao na laptopu.Opis proizvoda : Našu punu-tijelo trudnoća jastuci su ispunjen poliester vlakna spoj pruža mekan udobnosti i povećati gustoću podršku kada ste se prijavili težinu.Rajferšlus jastučnicu je mekan i trajna.Naše tijelo jastučnicu. lako ukloniti i operi se.Čak i nakon što je pranje mnogo puta, jastučnicu. će i dalje biti mekan i udobno.Karakteristika : A. Trajnih Naš trudnoća jastuk koristi u srednjoj-otporna smjesa, koja može brzo vratiti u svoj prvobitni formi u 2 sekunde bez ruši posle dugotrajnog koristiti.B.Lako čistiti Naš H-u obliku spava jastuci su lako rastaviti i operi, neće psihijatar, i neće nestati posle dugotrajnog koristiti.C.Prakticna Ovaj jastuk za trudnice mogu pustiti trudna majke oprostiti od umora tokom trudnoće, i može se koristiti i kao dojenja jastuk.D.Prilagodljiva Sa meku kosu Lepljivi, trudna mame mogu slobodno prilagoditi jastuk razmak prema svojim potrebama.Specifikacija : Ime : H-u obliku jastuk za trudnice boja : Ljubičasta Težinu : o 1.35 kg Proizvod veličine : o 56*160*39cm Važećim uslova : trudnoće, laktacija, četiri godišnja doba godine Dragi kupca, ako imaš kakvih pitanja ili prijedloge prije, za vrijeme ili poslije kupovine, slobodno nas pusti da znam.Ćemo odgovor te u roku od 24 sata i probati naše najbolje da upoznam tvoje potrebe.


U svojstva

Name:
H-shaped pillow for pregnant women
color:
Purple
Weight:
about 1.35kg
Product size:
about 56*160*39cm
Applicable conditions:
pregnancy, lactation, four seasons of the year
Dear buyer, if you have any questions or suggestions before, during or after the purchase, please feel free to let us know. We will reply you within 24 hours and try our best to meet your needs. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji