Emfogo Nakit za Žene, Seljačino Drvene Nakit Kutije & Organizatorima sa Ogledalo, 4 Sloj Nakit Organizator Kutiju Prikaži za Prstenje Naušnice Ogrlice Narukvice (Spalio Drvo Boja)

Emfogo Nakit za Žene, Seljačino Drvene Nakit Kutije & Organizatorima sa Ogledalo, 4 Sloj Nakit Organizator

KM 33.99

Na skladištu

Sakupimo Sav Ljepoti : Svaka žena ima iskustva izgubiti nakit, zar ne?Ovo je veliki nakit je završiti sa karbonizirano drvo boja i dupla vrata, ali to je takođe tačno sve što ti treba da radnju moderan nakit kolekciju. 4 Sloj različiti sektori radnju drugačije nakit, kao naušnice, narukvice, zazvoni i druge dodatke. 2 strane .. vrata od kutije za nakit visi ogrlice i narukvice.Elegantno Farme Dizajn : Ako ste ljubitelj prirode i farme, ovaj nakit kutije za žene će biti super poklon za sebe.Od drveta karakteristika priprosta šarm nakon što je ispaljen.To će biti jedinstveni fokusiraš dok ukrašavam ti nakit sa rustična lepota!.Sve Strani Zaštitu : 100% prirodni pravo drvo izvana, u redu posteljini postava iznutra, u kombinaciji sa 12 godina od drveta obradu tehnologija dati svoje dragocenosti kvalitet zaštitu od ogrebotine i tarnishes.Idealno Poklon za Volio Jedan : bez Obzira na povod, godinama, vezu, daj ovo jewlery kutiju da ti želiš da zadiviš i da ce vidjeti njihove blistavi osmeh. 100% Zadovoljstvo Služba : drvo nakit kutije veličine : 12.6x10.4*6.3 cm. 90 DANA "NE UMJETNA ŠTETU" POVRAT NOVCA ILI BESPLATNO ZAMJENU DA GARANTUJEM.Ako postoji problem sa naš proizvod, ne ustručavajte se da nas pozove što je pre moguće.Dat ćemo sve od sebe da zadovoljim tebe.Možda ti uvijek biti ljut u vezi je ne mogu pronaći nakit.Možda ti uvijek biti ljut u vezi nered nakit.Možda ti uvijek biti ljut zbog gubitka nakit.Donesi Emfogo nakit organizator kutiju kući, reci zbogom neprilika i postati šarmantan devojka sada~!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Deco 79 Nakit, Svetla Smeđa
  • Obnovljeno

Deco 79 Nakit, Svetla Smeđa

KM 0.00

Drvena kutija za dragulje izrađen od drveta sa ukrasni drvo i smole bavi i lažni kože privjeskom; 2 čipovima ladice.Prirodno svjetlo bež drvo žito završim sa bijelimnaslikao mandela;