Džepu Printer Slučaju, Izvrsne PC Materijal Otporan Snaping‑na Dizajn Trajnih Printer Zaštitnu Ljusku, za Peripage(Roze)

Džepu Printer Slučaju, Izvrsne PC Materijal Otporan Snaping‑na Dizajn Trajnih Printer Zaštitnu Ljusku, za

KM 28.95

Na skladištu

Izgradio da stroga kontrola kvaliteta standardima, zaštitnu ljusku je poboljšan više praktičnošću.Napravljen od PC materijal, trajnih zaštitnu ljusku usvaja izvrstan zove izrada, svjetlo i praktične.Zaštiti stroj i smanjiti nose, tako zaštitnu ljusku je kvaliteta je garantovano, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.Pogodan za Peripage džepu termalni stampac, džepu slučaj je pravo sa praktičnim adoptability.Snaping‑na dizajn za lako uklanjanje, džepu printer slučaj može biti lako da se koristi u praktičnoj život.Karakteristika : 1. Napravljen od PC materijal, trajnih zaštitnu ljusku usvaja izvrstan zove izrada, svjetlo i praktične.2. Snaping‑na dizajn za lako uklanjanje, džepu printer slučaj može biti lako da se koristi u praktičnoj život.3. Zaštiti stroj i smanjiti nose, tako zaštitnu ljusku je kvaliteta je garantovano, ti možeš da je koristiš sa povjerenje.4. Pogodan za Peripage džepu termalni stampac, džepu slučaj je pravo sa praktičnim adoptability.5. Izgradio da stroga kontrola kvaliteta standardima, zaštitnu ljusku je poboljšan više praktičnošću.Specifikacija : Predmet Tip : Zaštitne shell Color : Transparentni / Roze (slobodni) Pogodan Za Peripage džepu termalni printer Paket Listu : 1 x Zaštitne Shell1 x Praćku.


U svojstva

Item Type:
Protective shell
Color:
Transparent / Pink (optional)
Suitable:
For Peripage pocket thermal printer
Package List:
1 x Protective Shell :
1 x Sling :

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Lexmark 40X8121 INLINE HEFTALICA
  • Obnovljeno

Lexmark 40X8121 INLINE HEFTALICA

KM 110.00

Padovi napona prekriven od prvog dana.STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24 / 7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više.Ako n