2021 Nadograditi Samo-ljepilo Ocima,2 u 1 Oko Broda Olovku Dijamant Bling Šljokice Tečnost Ajlajner Ne Lepak, Ne Magnetno, Oko Broda za Šminku i Nosim uobičajenu Lažnim Trepavicama (Leopard Plavi)

2021 Nadograditi Samo-ljepilo Ocima,2 u 1 Oko Broda Olovku Dijamant Bling Šljokice Tečnost Ajlajner Ne Lepak,

KM 0.00

Na skladištu

????Ovo leopard šljokice bling diomand ajlajner je Savršen Dar za Žene,Mama,Devojka,Bako,Ljubavniče,Kćer na majčin Dan Poklone za Majka,žena,djece,žena gifts It će biti tvoja šminka prirodnije i lijepa.majka je dan poklone, majka je dan poklone za nju, majka je dan darova za djecu,majka je dan poklone za mamu, za majčin dan poklone za žene, majka je dan poklone veliko. ????NE NERED & VODOOTPORNE & ANTI-MRLJA - Naš magični brodu je dugo traje anti-mrlju i vodu.Možeš da ga koristiš umjesto magnetno šminku i trepavice lepak. ????LAKO DA se prijavim : Magiju ljepljivo ajlajner olovku sa jakim pastu ,Samo stavi kao normalni šminku,i Čekati da se osusi,a onda stavi udaraca, lako nositi trepavice.Ne treba magnetna ne treba lepak!. ????SPASI VREMENA Spasiti 2/3 put od tradicionalnih lažnim trepavicama prijaviti i postao stručnjak trepavice umjetnik. ????NE LEPAK TREBAO - To je sličan magnetno šminku i udaraca, ali i to je dugo traje i nema magneti, ako nađete magnetno trepavice su teški i stalno padao sa, samo to pokušaj.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

NAS Koji Trepavice Ljepilo 2
  • Obnovljeno

NAS Koji Trepavice Ljepilo 2

KM 0.00

Snažan, Brz Suv lepak za leš ekstenzije 1) JAKA – Dostupan u 3 prednosti, nase ROZE lepak je naše srednje snagu bic ljepilo formulu.Nakon godina testiranje, imamo usavršio naš formula