Trči Mašina Sigurnost Prekidač, Lako Iskoristi Trakama Sigurnost Prekidač Compact Agnet Traci Ključ Pribor za Trčanje Mašinu za Električnu Traci

Trči Mašina Sigurnost Prekidač, Lako Iskoristi Trakama Sigurnost Prekidač Compact Agnet Traci Ključ Pribor

KM 12.15

Na skladištu

Sigurnost prekidač je automatski zaštitu uređaj za trčanje.Kada sigurnost prekidač nije u gasove područje sa trake, traci odmah prestane raditi i emituje upozorenje zvuči da zaštiti korisnik od pada i povrede tokom vježba.Kada u upotrebi, sigurnosna kočnica je stavio u vijeća, a to se može lako je učvršćen na bilo koji dio odjeću sa jakim klip, lako da rade i trajna.Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Kružni magnetno sisaljku sigurnost prekidač za struju traci i sigurnosne trake ključ su izrazito važno za održavanje efikasna operacija bilo traci vježba.To je sporazum, jednostavno koristiti i lagan za postavljanje.Karakteristika : 1. Sigurnost prekidač je automatski zaštitu uređaj za trčanje.Kada sigurnost prekidač nije u gasove područje sa trake, traci odmah prestane raditi i emituje upozorenje zvuči da zaštiti korisnik od pada i povrede tokom vježba.2. To je sporazum, jednostavno koristiti i lagan za postavljanje.3. Kada u upotrebi, sigurnosna kočnica je stavio u vijeća, a to se može lako je učvršćen na bilo koji dio odjeću sa jakim klip, lako da rade i trajna.4. Kružni magnetno sisaljku sigurnost prekidač za struju traci i sigurnosne trake ključ su izrazito važno za održavanje efikasna operacija bilo traci vježba.5. Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Specifikacija : Uslov : 100% marku new Item tip : Trči Mašina Sigurnost Switch Material : ABS+magnet Color : Kao slika shown Rope dužina : Povrsine. 93cm/36.6 in Rectangle veličine : Povrsine. 46x28mm/1.8x1.1in Weight : Povrsine. 48g Mogućnosti : Trči mašina sigurnost bravu, automatsko zaštitu, magnetske privlačnosti, sigurno, kompakt, lako je da se koristi, lagan za postavljanje, lako da operise, sportsku opremu.Paket Listu : 2 x Trči Mašina Sigurnost Prekidač.


U svojstva

Condition:
100% brand new
Item type:
 Running Machine Safety Switch
Material:
 ABS+magnet
Color:
As picture shown
Rope length:
Approx. 93cm/36.6in
Rectangle size:
Approx. 46x28mm/1.8x1.1in
Weight:
Approx. 48g 
Features:
Running machine safety lock, automatic protection, magnetic attraction, safe, compact, easy to use, easy to install, easy to operate, sports equipment.
Package List:
2 x Running Machine Safety Switch :

Najbolji prijedlozi u kategoriji