Inbeage Silikonske Prsten Drži Slučaj za iPhone 13,Pun Tijelo Zaštitu,360 Stepeni Kickstand Slučaj sa Strane Remen,Podršku Magnetno Auto Planine,6.1 cm 2021 (Brusnice Crveni)

Inbeage Silikonske Prsten Drži Slučaj za iPhone 13,Pun Tijelo Zaštitu,360 Stepeni Kickstand Slučaj sa Strane

KM 0.00

Na skladištu

[Soft Svilena Diraj] : Dizajnirana za i Phone 13-6.1 cm 2021. Završi iz silikonske ,vanjski osjećaj je super u ruci.Također slajdove lako u džepu. [Punu Zaštitu] : objektiv je potpuno zatvorena da ih zaštitim i od njih ogrebotina i utjecaj, praktično sprječava vašem i Phone-u 13 objektiv i periferni od toga da je ogrebala.obložen sa microfiber jastuk, što može da zaštiti nazad svog i Phone od ogrebotine. [Ruke Besplatno] : Zgodno 360 stepeni rotatable prsten kickstand za lako gledanje i koristi.Izgradio-u metalne pločice za direktno adsorption sa magnetne auto planini. [Iste Ruke Kaiš od Iste Boje] : Izgradio-u ruku remen za dodatnu sigurnosti kad drži slušalicu na otvorenom i lako nositi. [Brzo Reaguje] : Precizan luke dozvoliti lak pristup sve funkcije tvoj telefon.Odgovarati dugmad ti donesem sjajno reagiraju diraj iskustvo.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Univerzalni Mobitel Planini (Srebrni)
  • Obnovljeno

Univerzalni Mobitel Planini (Srebrni)

KM 0.00

Visokog Kvaliteta Mobitel Magnetno Držač za bilo koji telefon.Upute : Ukloniti uređaj iz kutije, stavi uređaj za tvoj AC ventilaciju u vozilo, naći male metalne magnetno šablon, ukloni