ASDFGH Nerđajućeg Čelika Korak kantu Korpa Smeće Kontejner Bin sa Poklopac Pogodan za Kupatilo, Kuhinja Dnevnoj Sobi (Veličine : 3L)

ASDFGH Nerđajućeg Čelika Korak kantu Korpa Smeće Kontejner Bin sa Poklopac Pogodan za Kupatilo, Kuhinja

KM 144.57

Na skladištu

1. Pokretne unutrašnje kantu sa podnijeti može biti podigla da olakša smeće. 2. Otvori sa nogama.Ovo je dobar način da drzi ruke dalje od i smanjiti. 3. Veliki kapacitet kantu za smeće, glatko otvaraju i zatvaraju jednostavna operacija i zgodno koristiti. 4. Poklopac i cijev tijelo pažljivo upareni, i poklopac i unutrašnji cijev može razdvojiti kanalizacije bez curi voda i efikasno spriječiti čudan miris. 5. Napravljen od visokog kvaliteta materijala, pouzdan, snažna .. i trajna.Pogodan za kupatilo, kuhinja, dnevna soba, i spavaću sobu. 1. Pokretne unutrašnje kantu sa podnijeti može biti podigla da olakša smeće.2. Otvori sa nogama.Ovo je dobar način da drzi ruke dalje od i smanjio rizik.3. Veliki kapacitet kantu za smeće, glatko otvaraju i zatvaraju jednostavna operacija i zgodno koristiti.4. Poklopac i cijev tijelo pažljivo upareni, i poklopac i unutrašnji cijev može razdvojiti kanalizacije bez curi voda i efikasno spriječiti čudan miris.5. Napravljen od visokog kvaliteta materijala, pouzdan, snažna .. i trajna.Pogodan za kupatilo, kuhinja, dnevna soba, i spavaću sobu.


U svojstva

Condition:
100% brand new
Item type:
trash can
Style:
3L, 5L (optional)
Material:
stainless steel + PP
Surface:
mirror
Color:
golden
3L size:
about 17x25.5cm / 6.7x10.0in (OD x H)
Inner barrel size:
about 15.5x13x19.5 / 6.1x5.1x7.7in (upper diameter x lower diameter x height)
5L size:
about 20x27cm / 7.9x10.6in (D x H)
Inner barrel size:
about 19x16.5x21cm /7.5x6.5x8.3in (upper diameter x lower diameter x height)
Weight:
about 765g~1039g / 27oz~36.6oz
The package includes:
1*trash can :
1. Due to manual measurement, please allow small errors. :
2. The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object. Please refer to the actual one. thank you for understanding. :
3. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. :
4.Actual color will be slight difference between the picture due to brightness. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji