ZLDGYG Cvijeće Obrazac Evropskom Stilu kineski Porcelan Porcelan Kafu Visokog stepena. Popodne Šolju Setu sa Tanjir&Kašiku

ZLDGYG Cvijeće Obrazac Evropskom Stilu kineski Porcelan Porcelan Kafu Visokog stepena. Popodne Šolju Setu

KM 0.00

Na skladištu

* Mršava, ali elegantno, meku površinu čini da je to drugačije od običnih porcelan;. * To je u skladu sa kineski Porcelan prosjeka, ekološki prijateljskog. * Različite uzorke za tebe da biraš, royal i klasik. * Ako ti nešto dodirnite ga, možeš biti veoma hrskava zvuk.Zar ne uživanje umjetnost?.Materijal : porcelan.Specifikacija : Materijal : kost china Cup : 200ml 13*10*6*cm,težinu : 260g Saucer : 15*15*2*cm ,težinu : 240g Spoon : 14.5*2.4*0.8 cm ,težinu : 20g Features : * Mršava, ali elegantno, meku površinu čini da je to drugačije od običnih porcelan; - To je u skladu sa kineski Porcelan prosjeka, ekološki prijateljskog* Različite uzorke za tebe da biraš, royal i klasik* Ako ti nešto dodirnite ga, možeš biti veoma hrskava zvuk.Zar ne uživanje umjetnost?Paket Sadržaj : 1 x kup,1 x tanjir,1 x spoon Warm maltene : * Mala greška može postojati u jedan proizvod kao oni su zanatlijske proizvoda.Ne brini, nece utjecati na kvalitetu na sve.* Bolje da ga operem rukom kao vrlo je delikatna, NE za mikrotalasnu koristiti* Ako primio štetu, molim vas da kontaktirate us Note : Veličine priručnik za mjerenje, i najmanja greška, samo za pozivanje.


U svojstva

Material:
bone china
Cup:
200ml 13*10*6*cm,weight
Saucer:
15*15*2*cm ,weight
Spoon :
14.5*2.4*0.8cm ,weight
Features:
* Thin but elegant, smooth surface makes it different from ordinary porcelain; :
* It's conform to the bone China national standard, environmentally friendly :
* Different patterns for you to choose from, royal and classic :
* If you slightly tap it, you can get very crisp sound. Isn't it enjoyment of art? :
Package Content:
1 x cup, :
1 x saucer, :
1 x spoon :
Warm tips:
* Slight flaw may exist in single product as they are handicraft products. Don't worry; it won't influence quality at all. :
* You'd better wash it by hand as it's quite delicate, NOT for microwave use :
* If received damage, please feel free to contact us :
Note:
Size manual measurement, the slightest error, for reference only

Najbolji prijedlozi u kategoriji