Zglob Torbu Podlaktici Bend Mobitel Držač za Sve Mobilni Telefon Narukvicu Torbi Torbu sa Karticu Novac Držač za Trčanje, Biciklističke, Teretanu Treninge, Joge i Planinarenje (Ne)

Zglob Torbu Podlaktici Bend Mobitel Držač za Sve Mobilni Telefon Narukvicu Torbi Torbu sa Karticu Novac

KM 6.00

Na skladištu

【UDOBNO】trci ruka je bend premije Spandeks / Likru super elastično karakteristika Spandeks čini ruku telefon drži veoma udobno u isti uspoređivati protiv traka napravio sa drugim materijalom. 【2 DŽEPOVE】skladišni prostor je dovoljno veliki, ispred lepljivi džepu može biti u bilo koje veličine mobilnih telefona, u zadnjem džepu sa poklopac ti dozvoljava da nosiš kljuceve, kartice, gotovina, itd.sa tobom. 【IZGRADIO-U KARTON】Tamo je komad kartona u sred platna, da zaštitim vaš telefon iz uticajem spoljašnjih sila, u isto vrijeme to ti omogućava da brzo uzeti telefon, nakon odgovara na poziv, možeš da brzo stavi telefon u ruci torbu, ne treba da ukloni zglob torbu, vrlo zgodno. 【DIZAJNIRANA ZA】Na moderan dizajn čini savršeno telefon traka za aktivan stil života.Ako ti se sviđa aktivnosti na otvorenom kao fitnes, trči, biciklističke, dizanja tegova, šetao psa, planinarenje, ili u kuhinji, onda je ova traka je savršen za tebe. 【PREDANOST】Smo samo pružiti najbolji kvalitet sportski zglob torbu.Ako proizvod ima nekih problema ili Ako izaberem pogrešnu veličinu, seti molim te, kontaktirajte nas.Mi podršku 30 dana povrat i zamjene.Ovo je najsigurniji traka na tržištu, dizajniran da držiš telefon tako da nećeš ni primetiti da imate sa tobom.Pahuljicu materijal stvara udobno, Ne Skacem ekstra osigurati stati!!Dozvolio si da vježba sa bez ometanja i nije neprijatno.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Anne Klein Žena je Silver Ton Kristal
  • Obnovljeno

Anne Klein Žena je Silver Ton Kristal

KM 18.00

Multired fleks narukvicu sa rundu čašu kristali postavljen na trgu četirišiljak slike sa logo šarm na kraju.Promjer : 2.25".Uvozi.Kao pravog Američkog dizajner, Anne Klein stavi način