Maria Nila Svetao Boja Regenerator 300 ml - Za Rađanje Regenerator za Boje Kose koja Ublažava, Moisturizes. Vegan. Sulfat-besplatno i Paraben-besplatno.

Maria Nila Svetao Boja Regenerator 300 ml - Za Rađanje Regenerator za Boje Kose koja Ublažava, Moisturizes.

KM 0.00

Na skladištu

Brižan regenerator za boje kose koja ublažava moisturizes, i neutrališe statički elektricitet.Koristi : Prijaviti u svježe oprani ovdje, ostavi na za 1-2 minuta, i isperi temeljito.Za zdrav kosu i skalp, slobodno kombinaciji sa šampon i završiti, sve proizvode može u kombinaciji za svakodnevno koriste.Svetao Boja Uređaj je svjez mirisni od jabuke, blackberry i breskve.Šipak izvući i Boja Čuvar Kompleks sačuvati boja kose, što često pogorša tokom kosu veš i grijanje alat. 100% vegan & životinja prijateljski.Sulfat i paraben besplatno.Klima-naknadu pakovanje.Brižan regenerator za boje kose koja ublažava, moisturizes i neutrališe statički elektricitet.Šipak izvući i Boja Čuvar Kompleks sačuvati boju kose, što često pogorša tokom kosu pere i koristi od grijanja alat, i štiti od UV zraci i besplatno radikalima.Svetao Boja Uređaj ima svježinu aromu od jabuke, blackberry i breskve.Koristi-Šipak izvući moisturizes kosu -Boja očuvanje nekretnine - Neutrališe statički elektricitet -Sulfat i paraben-besplatno -100% vegan & okrutnost besplatno -Klima-naknadu pakovanje Koristiti : odnosi na sveže oprao kosu, ostavi na za 1-2 minuta i isperi temeljito.Produžiti izdržljivost tvoja boja kose od kombinacijom sa šampon, kosa da zavija, i kosa losion iz Svetao Boja.Sve proizvode na seriju mogu koristiti dnevnik.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

CHI Suv Regenerator, 2.6 oz
  • Obnovljeno

CHI Suv Regenerator, 2.6 oz

KM 0.00

Stvara izvodljivo kosu između šampone.Dodaje sijati i sjaj za drugi dan za kosu.Suha formulu.NAPOMENA : Tamo je srebrne boje klizi bravu preko crijeva da spreči curenje, ljubazno tobogan