BEBARFER Dijete Momci Devojka je Sandale maloj Princezi Haljinu Ravnim Cipelama Gumene Jedini PU Meka Koža Zatvorena Prst Ljeto Otvorenom Sandale (Dijete/Mali)

BEBARFER Dijete Momci Devojka je Sandale maloj Princezi Haljinu Ravnim Cipelama Gumene Jedini PU Meka Koža

KM 0.00

Na skladištu

Gumeni jedini.Peta mjere oko 1 cm". 【SIGURNO MATERIJAL】-Napravio super meki PU kože to ne bi trljaj bebu devojke noge.Fleksibilan gumene jedini sa dobar stisak, i oni su lako bendable.Otvori Prsa dizajn držati bebu devojke noge cool u toplije vrijeme,Safty bejbi cipele testirani za mir. 【LAKO NA & S】- Ove djevojčice cipele sa udobno footbed.Oni sa Kukom i Petlje za zatvaranje lako na i van.Najbolje od svega je što oni ne skliznuti s nogu,drži svoju malu bebu u sefu dok puzati, ili je hodanje. 【NON-ISKLIZNES】- Oni su vrlo lagan i jedini je dobar stisak, kao.Savršena za ljeto.Otvorenim prstima je super za vruće vrijeme. 【SAVRŠENO BEBU POKLON】- Super slatka i udobno.Dobre cipele za vrijeme ljeta.Odijelo za svaki puta, Rođendan, Dušo Prvi Poklon, Dušo Haljinu, Cipele, itd.Ovo su očaravajućeg cipele i sastaviš za ljeto mali orman. 【 KUPITI S POTPUNOM POVJERENJU 】- težimo za 100% Zadovoljstva Kupaca.Ako iz nekog razloga niste zadovoljni, javite nam, i mi ćemo se pobrinuti za tebe.BEBARFER Kompanija je osnovana u 2010. BEBARFER je mode i kreativne brend.posvetili smo u pruža bebu i djecu guze, mokasina, patike, mokasine, sandale, stana mary jane cipele više od 8 Godina.naše cipele mogućnosti : lagan, za disanje, meko tkivo, anti-iskliznes sole, sigurnost.Ovi mali vrt sandale su savršeni za bilo prilike.oni su poslužiti kao velika kuća papuče ali su također idealno plaži, bazena, putovanja, tuš, hoda ili igra cipelu.Oni će biti savršeni prvi cipela kao oni nude ne kravatu, polako-na iskustvo za tvoje male.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Birkenstok Žena Mayari Sandale
  • Obnovljeno

Birkenstok Žena Mayari Sandale

KM 44.98

Podmazan Kože.Sintetičkih jedini.Podmazan kože upper.Antilop prekriven footbed.Corklateks midsole.Izgradiou arch podršku.Pete stisak za dodao podršku & utjehu.Mayari Habana Masni Kože