Ekser umetnička dela Naljepnica, 1 Rola 500pcs Ekser Držač Papira Imitaciju UV Gel Ekser Umjetnost Produženje Vodič uradi sam Ekser Stanju Naljepnice(Zlatni Kvadratnih stanju)

Ekser umetnička dela Naljepnica, 1 Rola 500pcs Ekser Držač Papira Imitaciju UV Gel Ekser Umjetnost Produženje

KM 3.99

Na skladištu

Čista dizajn.Lako da rade i ukloniti.Ovi Samo-ljepilo Napojnice su pogodne za imitaciju ekser produženje/uv gel ekser produženje.Oblik je probio za lako razdvajanje u bazu za lakše aplikaciju na široko palčeve, i širom prstiju i zglobovima.Sjajno za oboje profesionalni ekser specijalista ili laka umjetnost učim.Postoje dužinu i brojeve označio jedan na lak način koji može dati precizan vodič za praviš prilično nokte. 1roll =500pcs samo-ljepilo ekser oblik naljepnice. 1. 500 Pc Ekser Umjetnost Naljepnicu. 2.Pogodan za profesionalnu koristiti ili osobne koristi. 3.Ovi Samo-ljepilo Napojnice su pogodne za imitaciju ekser produženje/uv gel ekser produženje. 4.Ovo Lak umetnička dela su savršeni za prst briga, obrada drveta i salon korištenja želje. 5.Postoje dužinu i brojeve označio jedan na dio koji se može dati precizan vodič za tebe napraviti svoju lijepu nokte!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Gelish Ekser Oblika, 300 Računati
  • Obnovljeno

Gelish Ekser Oblika, 300 Računati

KM 0.00

Gelish ekser oblika.Više smjernice.Gelish je bio prvi susret u bocu gelpoljski ikada izmislila.Sad i Međunarodnih patentirana formulacija dokazuje da je to činjenica.Koristi univerzalni s