Xilinshop Unutrašnjih Pepeljara Keramičke Cigaru Pepeljarama,Pepeljara za Cigarete,Dekor,na Otvorenom Zatvoreni,Kući,Dekor Moderne Pepeljaru,Kreativan,Crni,Bijeli Cigaru Pepeljara (Boja : White)

Xilinshop Unutrašnjih Pepeljara Keramičke Cigaru Pepeljarama,Pepeljara za Cigarete,Dekor,na Otvorenom Zatvoreni,Kući,Dekor

KM 22.15

Na skladištu

To je i za veridbu, godisnjica, rodjendan , ideal poklon za domaćica i zabavi, seti pogodan za svakodnevno koriste, posao, kući, kuhinju, radne površine, terasi, uredu, wc, klub, bar, hotel KTV, restoran, kafiću, vrtu, plazi, na otvorenom zabavu mjesto ili kući odlikovan javne pepeljara.Udubljenja stvore savršen dizajn za ubrizgavanje pepeo u sanitarne način.Pored toga, duboko pa smanjuje frekvenciju od prazni pepeljare, koja omogućava odgovara duže od koristi.Naš bijeli ili Crni, a na Otvorenom Pepeljaru ima sjajne keramičke tijelo.Jednostavno stil, ali Elegantno, također pogodan za zatvorenom koristiti.Keramička staromodne i velikodušan.Teško : Ovo je atraktivna, dobro napravljena i teška pepeljaru to nije raznesen do vjetar, čak i na otvorenom.Trajnih, lako za čišćenje, potpuno zadržati pepeo i opušaka, smanjiti miris, nastavi sto čist i glatko, i učiniti da tvoje raspoloženje sretan.Proizvod Ime:Ashtray Product Materijal:Ceramics Item Dimenzije:za 5,7*1.8(cm jahića Važećim mjesto:Ureda , Doma , Zatvoreni, zabave, Bar , Dnevnoj sobi , etc Applicable ljudi:Čovjek , Žena , Advokat , Policajac , etc Cautions : 1. Molim te provjeri veličine i boja prije kupovine.2. Proizvod ne sadrži stvari osim proizvod pepeljara.3. Imajte na umu da je zbog različitih monitora, blagi boja razlika se mogu dogoditi, molim te, shvati.4. Uslijed neke greške u priručnik za mjerenje, molim vas da se odnose na stvarnog proizvod, hvala ti.5. Ako pronađeš li bilo kakvih problema sa naše proizvode, kontaktirajte nas sa e-mail, mi će riješiti problem, što je prije moguće.6. Pozdravite dijeljenje i povratne informacije, pa da možemo da ti pružiti bolje proizvoda i usluga.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji