DIY 5D Dijamant Sliku od Broj Paketa, Pun Vježba Kristal Kvarc Vez Slike Umjetnosti Letjelica za Kući Zid Dekor Poklon (Leti Leptir, 11.8x15.7inch)

DIY 5D Dijamant Sliku od Broj Paketa, Pun Vježba Kristal Kvarc Vez Slike Umjetnosti Letjelica za Kući Zid

KM 0.00

Na skladištu

SUPER FLASH DIJAMANTE - Magiju kocku okrugli dijamant sadrži 17 dijelove i da će biti, da nikada ne blede, još živa i briljantan od smole dijamante.HD PLATNO - Srednjoj jasno štampanje ulje platno je vodootporno i ima ni teksture, uzorak sebe ima lepljive pozadini i plastične overtop da zadržiš sliku lepljiva i onda dragulji će izdržati, pa te je lako kompletnu sliku.ZELENO LEPAK - Okoliš vruće istopiti ljepilo pastu je ljepljivo dovoljno da pokupim dijamante gore.Dugoročnu OČUVANJE - Završili projekat može biti stalno više od 20 godina.Savršeno da ukrasiti tvoj dnevnu ili spavaću sobu."Uradi sam" - "uradi sam" dijamant može da poboljša sliku ruke na sposobnost i biti dobro zbližavanja iskustvo za porodicu.Zabavno poklone za tvoji roditelji, deca, prijatelji i kolege.DIY dijamant slika je novi popularnog proizvoda.Divno je što te vidim na slici, veoma sija i neverovatno.Proizvodnju proces je jednostavan da možeš provesti manje vremena da se završi.To je izuzetan dati prijatelji i voljene da izrazim dobre želje.Jednostavno objesio je na zid, to će biti tvoja soba i tvoj svijet više lijepa."Uradi sam" Koraci : 1.Otvori kutiju i provjeriti dijamant nacrtati posebne alate. 2.Odnosi na stolu ispod platna, da nađemo odgovarajuće magiju kocku dijamant. 3.Primijeniti odgovarajucu kolicinu dijamant ljepilo na olovku. 4.Drži odgovarajući dijamant. 5.Drži dijamant na odgovarajući platnu. 6.Ostatak dijamante može se staviti u zip bravu torbe. 7.Iskoristiti knjigu ili ruku na štampu dijamante da osiguraju to je više stout.Paket Uključuje : 1*Visoke rezolucije uljana slika platno Šarene magiju kocku dijamante 1*Trenutku dijamant olovku 1*Kocku dijamant poslužavnik Zip bravu torbe Specifikacija : Kocku Dijamant Velicine : 0.1 cm Napomena : 1. Dijamant nejestivo, ne dozvoli da se djeca igraju kako bi se izbjeglo nesrećama poput gutaju. 2. Crtež treba da ostane čist, Inače, držati snagu je uticalo na 3. Dijamant slika je lakše nego krst šav, i ljepše.To je lako za nekoga bez znanja o crtežu da ispuni klasik umjetničko djelo.Uživaj praveći to!.


U svojstva

Cube Diamond Size:
0.1inch
Note:
1. The diamond inedible, do not let children play in order to avoid accidents such as swallowing. :
2. Drawing need to be kept clean, Otherwise, the adhesive strength is affected :
3. Diamond painting is easier than cross stitch, and more beautiful. It is easy for anyone without knowledge of drawing to fulfill a classic artwork. So enjoy making it! :

Najbolji prijedlozi u kategoriji