Bottl Domaćinstvo student bento kutiju sa posuđe 304 nerđajućeg čelika izoliran kutija za ručak multi-sloj vakum iz frižidera (Pink,2L)

Bottl Domaćinstvo student bento kutiju sa posuđe 304 nerđajućeg čelika izoliran kutija za ručak multi-sloj

KM 0.00

Na skladištu

2.Tri-sloj nezavisno od nerđajućeg čelika kutija za ručak ne miješati ukus, zar ne curi nezavisne odjel za jelo, i drži toplim. 4.Dodaje duplo od nerđajućeg čelika vakum dizajn da pružamo najviši nivo izolaciju nekretnine to može zadržati svaki dan hranu toplo i sveže, a grejanje ili refrigerating. 1.Hrana razredu nerđajućeg čelika, ručak je sigurno i trajna.To neće da se deformiše ili rust.Možeš samo ukus ukusnu hranu.Svježe hrane i ne brini, možeš da jedeš svoju porciju riže. 5.Specijalni folije izolaciju torbu dalje pomaže izolaciju efekat, a izolaciju bravu je hladno i drži izvrsno vreme. 3.Ima glatku površinu, sofisticiran zove izrada, dobar dodir, visokog kvaliteta, topao rucak, tako da je to prikladno za nošenje.Boja : pink Are još uvijek jedem hladnog hranu?Još uvijek jedeš brzu hranu?Umoran sam od bacaš novac na brzu hranu svaki ručak?Jesi li još zabrinut zbog ove situacije u tvom životu?ova zar ne danas je brzom život, počinjem da shvatam da novac status, reputaciju, i sreće nisu važni u životu, ali zdravlja i sreću su važni!ova zar ne Biram zdrav način života za zdravlje ti i tvoja obitelj!Da kažeš zbogom brzu hranu doba, i odmah koristiti izoliran od nerđajućeg čelika kutija za ručak!ova zar ne Proizvod opis : Materijal : Nerđajućeg steel Color : pink Specification : Nivou 3 Capacity : 2 LInsulation : 6-12 hoursâ zar ne Bitno je potrebna pažnja : Ovo sitnice torba je pod kontrolom dupli-sloj vakum izolaciju materijal, i izolacija se obično može o 6-12 komade.Proizvod dimenzije su ručno mjere, ali imajte na umu da možda ima neke greške.Ako imate bilo kakvih pitanja tokom koristiti, molim te da nas kontaktirati što je prije moguće.Molim vas, budite sigurni da kupim.Ti dati najbolji služba!Paket Including Packing listu : 1 x izoliran kutija za ručak.


U svojstva

Level 3 :
Capacity:
2L
Insulation:
6-12 hours
⥠Matters needing attention:
This sundries bag is controlled by a double-layer vacuum insulation material, and the insulation can usually be about 6-12 pieces. :
Product dimensions are manually measured, but please note that there may be some errors. :
If you have any questions during use, please contact us as soon as possible. Please rest assured to buy. Give you the best service! :

Najbolji prijedlozi u kategoriji