Torbu Ranac, xl 115L Teško Dužnost Veš Ranac za Studenti Sobu, sa Podesivim Rame Trake i Kombinezonu Zatvaranje Čvrsto Putovanja Torbu, Daj Mreža Torbu (Plava)

Torbu Ranac, xl 115L Teško Dužnost Veš Ranac za Studenti Sobu, sa Podesivim Rame Trake i Kombinezonu Zatvaranje

KM 0.00

Na skladištu

【Torbu xl 115 L Teško Dužnost】 putovanja torbu Mjere 29.5"H X 15.75"L. vrhu naše xl torbu usvaja koji se uvlace dizajn, maksimalna produženje visine je 40", i kapacitet može da dopre do 115 L, ove veličine je dovoljno veliko za drži nedelju dana veša.Rublje torbu prednjem džepu (Mjere 11.23"H X 8.27"Ja), obezbeđuje dodatno skladišni prostor za deterdžent za veš sapun, donje rublje, ili čarape. 【Veš Ruksak je Težak Dužnost】teške dužnost torbu je napravljen od visokog kvaliteta 600 D kidaju-opirao oksfordu, lagan ali trajna.Krst šavovi na trake, i dalje da obratimo pažnju sa ljudstvom šavova na sve strane unaprijediti izdržljivost.Ruksak torbu ima i expandable širom otvoriti čini utovar i istovar bez napora. 【Prilagodljiva Rame Trake i Kombinezonu Zatvaranje】prilagođavanje trake možeš promijeniti dužinu kao da ti treba slobodno."X" ojačane šavove koji može spriječiti pljačkate tokom putu do perionice ili gore i dole niz stepenice.U kombinezonu dizajn xl torbu ti omogućava da radnju stvari brzo.Čvrsto čvor oko kombinezonu vrpcu bravu i u kombinaciji sa remenom s kopčom, da zaštitim tvoju privatnost i spriječiti odjeću od pada sa tokom transporta. 【4 Načina da se Nosi i Multi】koledž torbu pogodna za spavaonicu, ili stan živjeti gdje veš treba da bude prebačen.Možeš da ga nosiš kao ranac, torbu, torbu ili torbom.Ako ti se sviđa, možeš i mamuran vrata kuka.I koji se mogu koristiti kao veš ranac, putnu torbu, skladište torbu, vješanje korpu, putnu torbu i teretanu vreću.Pogodan za koledž, na kampovanje, savršeno čuvanju prljavu odeću, vreća za spavanje, jastuke, bebi igracke. 【KOLAPSOIDNI ZA LAKO SKLADIŠTE & MAŠINA PERE 】rublje putne torbe su također kolapsoidni da možeš lako da odustanem i radnje u ladicu kada ne koristi.I oni su Mašine Pere nego ručno koji će ti spasiti vrijeme i promovira ponovo upotrijebi.Preporučujem Blagi Deterdžent i Objesiti na cedilu !.Prilagodljiva meka koža obloženi rame trake!T je produžena rame trake može biti prilagođen.Oni daju optimalnu podršku ramenima i nazad.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

J&J kući mode Homz Veš Jersey Torbu
  • Obnovljeno

J&J kući mode Homz Veš Jersey Torbu

KM 1.50

100% Pamuka.Uvozi 2Ture Veša.Trajnih Jersey torbu širi za ekstra kapaciteta.Draw Cord sa Cordlock drži rublje na sigurnom.Vrlo mekane i udobno.Veličine 24"x36".Ovo jersey torbu veličina