Mota Putovanja neseser Funti Visi neseser za Žene Vodootporne neseser za Muškarce Veliki Kapacitet Dizajn za Pribor, Šampon, Četke Set, Kozmetike(Crna)

Mota Putovanja neseser Funti Visi neseser za Žene Vodootporne neseser za Muškarce Veliki Kapacitet Dizajn

KM 0.00

Na skladištu

【Veliki Kapacitet】 : 11.4"Ja x 4.3"x, W debljine 9,8"H,nadogradio veliko putovanje neseser ti daje dovoljno prostora spakirati sve odmor dodatke u jednu torbu.Pogodan za tvoju porodicu put i to je super prostrano i odgovara pune veličine da se pakujem šampon,regenerator,lice oprati,toneri,ovlaživača,četka za sve muškarce,žene i decu kozmetike. 【Visi neseser】ugrađeni visi kuka dozvoljava visi na toiletry kit od peškir rack,kaput kuka ili tamo, gde je dostupan,praviš kozmetika i kozmetiku prikazati pa za lakog pristupa i spasiti prostora takođe. 【Više Pregrade】glavni torbu, odjeljak četiri džepove,na prednjem džepu i onako cijele pošiljke, a više pregrade dizajn za radnju tuš.Mokra stvari mogu biti održana u transparentni vidjeti kroz džep da se držite, u drugu ruku, suva. ". 【Vodootporne Materijal】 Ne samo da će tvoja kozmetike ne curenje u tvom koferu tokom putovanja,ali možeš koristiti ovaj pod tušem kao organizirani tuš torbu od materijala lako može ustati do vode. 【Zatvarač zatvaranje】Dva puta zatvarač zatvaranje za brz pristup;Transparentni strane za pružanje jasno pregled sadržaj. ".Vaš idealan putovanja partner, da li ti uzimaš preko noći poslovni put ili krenuli na 10-dan izleta u inostranstvu.To je dovoljno prostrano, čak i za vašeg partnera, ili obitelj.Ima dovoljno prostora za pakovanje ne samo putovanja veličine stvari ali i neke pune veličine kupatilo neophodno da podelim u grupi.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

reisenthel Uniseks Odrasle neseser
  • Obnovljeno

reisenthel Uniseks Odrasle neseser

KM 15.71

Zatvarač zatvaranje.STANDUP STRUKTURA : Integrisane metal bracers obezbediti stabilnost tako stvari ne proliti ili vodeni; veliko otvaranje čini pronalaženju stvari lako; praktične ekste