Nakit povećalo, 40 Puta povećalo Lampu Džepu Rasklapanje povećalo Koristi za Popravku Zanatlijske Umjetnost Elektronske Odbor

Nakit povećalo, 40 Puta povećalo Lampu Džepu Rasklapanje povećalo Koristi za Popravku Zanatlijske Umjetnost

KM 0.00

Na skladištu

U lupu je sjajno za rock kolekcionara, novčić kolekcionara, nakit, hobbyists, i također čini divan poklon za djecu da se istraže llijepa maleni svijet.Ovo 40 X Svijetlom nakit lupu lupu je napravljen od aluminijske i ABS materijala, koji ima visoke kvalitete i izdržljivost.Sa jaka svetlost, čak i u slučaju nedovoljno svetlo, može proizvoditi bistar sliku i dobrim pogledom.Upotrebi ovaj proizvod je vrlo jednostavno, da čak i početnike lako može početi.A to zahtijeva 3pcs LR927 baterije (baterije su uključeni).Džepu Nakit lupe naočale su svjetlo vece, tako da se možeš nositi petlja draguljar gdje god da ideš.Savršen za provjeru dijamante, dragulja, satove, relikvija, antikvitetima, elektronske odbora i više.Karakteristika : 1. Ovo 40 X Svijetlom nakit lupu lupu je napravljen od aluminijske i ABS materijala, koji ima visoke kvalitete i izdržljivost.2. Sa jaka svetlost, čak i u slučaju nedovoljno svetlo, može proizvoditi bistar sliku i dobrim pogledom.3. Upotrebi ovaj proizvod je vrlo jednostavno, da čak i početnike lako može početi.A to zahtijeva 3pcs LR927 baterije (baterije su uključeni).4. U lupu je sjajno za rock kolekcionara, novčić kolekcionara, nakit, hobbyists, i također čini divan poklon za djecu da se istraže llijepa maleni svijet.5. Džepu Nakit lupe naočale su svjetlo vece, tako da se možeš nositi petlja draguljar gdje god da ideš.Savršen za provjeru dijamante, dragulja, satove, relikvija, antikvitetima, elektronske odbora i više.Kako da Koristim : 1. Okreni na proizvod i okreni prekidač na na da upalimo svjetlo.2. Odaberite mjesto za uvećanje.3. Sacekamo da otvarač da otvori baterija zaklon i zamijeniti tri LR927 buttonbatteries.Specifikacija : Predmet Tip : Nakit Loupe Material : ABS, Aluminum Folded Veličine : Povrsine. 58x33x25mm/2.3x1.3x1.0in Weight : Povrsine. 50g/1.7 oz Magnification : 40 XBattery Model : Izgradio u 3pcs LR927 dugme baterije (uključena) Baterija Kapacitet : 150 m Ah Application : Pogodan za provjeru dijamante, dragulja, satove, relikvija, antikvitetima i elektronske odbora Paket Listu : 1 x Nakit Loupe1 x Pokriti Opener Note : 1. Molim vas, dozvolite 0 : 2 od cm greška zbog priručnik za mjerenje.Hvala na razumijevanju.2. Monitori ne kalibrisana isto, predmet boje prikazane u slike možda pokazuje malo drugačiji od stvaran objekt.Molim te, uzmi je prava kao i standardni.


U svojstva

Item Type:
Jewelry Loupe
Material:
ABS, Aluminum
Folded Size:
Approx. 58x33x25mm/2.3x1.3x1.0in
Weight:
Approx. 50g/1.7oz
Magnification:
40X
Battery Model:
Built in 3pcs LR927 button batteries (included)
Battery Capacity:
150 mAh
Application:
Suitable for checking diamonds, gems, watches, relics, antiques and electronic boards
Package List:
1 x Jewelry Loupe1 x Cover Opener :
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji