INSMY Prenosni IPX7 Vodootporne Bluetooth Govornik, Bežični Otvorenom Zvučnik Tuš Govornik, sa HD Zvuk, Podršku ATF Karticu, Sisaljku, 12H Igranje, za Kajak, Jedrenje, Planinarenje (Mornarici)

INSMY Prenosni IPX7 Vodootporne Bluetooth Govornik, Bežični Otvorenom Zvučnik Tuš Govornik, sa HD Zvuk,

KM 12.74

Na skladištu

【IPX7 100 POSTO OTPORAN na vodu, ČAK i u POTPUNOSTI PODMORNICA】Mogu biti potpuno izgubljeno do 1 metar za 30 minuta pod vodom.Dustproof, Otporan Na Vodu, Shockproof, Rainproof, Sneg Dokaz.Savršena za Kajak, Tuširanje, Planinarenje, na Kampovanje.Ne brini o vremenu i otvorenom stanju, biti Roker na put. 【NEVJEROJATNO vrijeme za IGRU, NA 12 SATI】INSMY vodootporne Bluetooth govornika sa ugrađenim li-ion 1200m Ah puni se baterija garancije na 12 sati igranje u 70% volume.Glavni put u roku od 3 sata.Uživaj u muzici dan i noć nikad nece prestati. 【NADREĐENI HD ZVUK, JASNO GLASNO】sa 5 W vozač i pasivni radijatore, INSMY tuš zvučnik dostavlja iznenađujuće glasno jasno stereo zvukom i pod tuširanje buke.NADREĐENI ZVUK zvučnik igra za distorziju-besplatno stereo zvukom i u max volume. 【LAGAN PRENOSNI PUTOVANJA MINI VELIČINE, SLOBODNE RUKE FUNKCIJE】Super sporazum, ručnim veličine.IZGRADIO-U Mikrofon za handsfree poziva od Telefona.Uključuje Mikro-USB naplaćivati kablovsku i uzica.Dođi sa SISALJKU, lako je da se stavi u kupatilu pločice i ogledala. 【BLUETOOTH 5.0 NEVEROVATNO VEZA DOMETA, PODRŠKU ATF KARTE】INSMY Vodootporne Bluetooth zvučnik može povezati uređaj od 66 cist metara.Napredna antenu dizajn sa Bluetooth 5.0 pruža bez napora, veće bežični domet i stabilniji Bluetooth veza za sve Bluetooth uređaje.Kao što su pametne telefone, Ploče, JP.Podrške mikro SD/ATF karticu.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

JBL Enceinte Bluetooth Optužba 4 Bleu
  • Obnovljeno

JBL Enceinte Bluetooth Optužba 4 Bleu

KM 0.00

Padovi napona prekriven od prvog dana.STRUČNJAK TECH POMOĆI : Pravog stručnjaka na raspolaganju 24 / 7 da ti pomognem sa nameštaljka, povezivanje pitanja, popravljala i mnogo više .Bež