Ekser Datoteke Tampon, Trajnih turpiju, Za Nokte Ukloniti Ekser Prašine(6-ero set)

Ekser Datoteke Tampon, Trajnih turpiju, Za Nokte Ukloniti Ekser Prašine(6-ero set)

KM 2.99

Na skladištu

5pcs / 6pcs u jedan set : turpiju i tampon su grubi stisnuti to može pesak dole velikog grebena, u tvojim noktima, to pomaže da se lepak slobodno.Grmlje je koristio da ukloni ekser prašine u ekser umjetnost proces.Napravljen od kvaliteta materijal, trajnih, bez mirisa, i bezopasan.Lako dosije ivice, ukloniti grebene, gladak i sjaj nokte.Turpiju i tampon daske su veoma jake i haljina, nokti brzo će drži čavle u dobroj formi.Savršen za generala manikir svrhu, pogodan za profesionalnu koristiti ili kući koristiti. 1. Napravljen od kvaliteta materijal, trajnih, bez mirisa, i bezopasan.2. 5pcs / 6pcs u jedan set : turpiju i tampon su grubi stisnuti to može pesak dole velikog grebena, u tvojim noktima, to pomaže da se lepak slobodno.Grmlje je koristio da ukloni ekser prašine u ekser umjetnost proces.3. Lako dosije ivice, ukloniti grebene, gladak i sjaj nokte.4. Turpiju i tampon daske su veoma jake i haljina, nokti brzo će drži čavle u dobroj formi.5. Savršen za generala manikir svrhu, pogodan za profesionalnu koristiti ili kući koristiti.


U svojstva

Item Type:
Manicure Tool
Material:
Plastic
Item Color:
As Pictures Shown
Optional Style:
5pcs/Set, 6pcs/Set
Package Size:
Approx. 18 * 13.5 * 3 cm / 7.1 * 5.3 * 1.2 inch
Package Weight:
Approx. 33-37 g
Package Include:
1 * Set of Manicure Tools (5pcs/6pcs) :
1. The real color of the item may be slightly different from the images shown on the website caused by many factors such as your monitor brightness and brightness of the light. :
2. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :

Najbolji prijedlozi u kategoriji

UBU Lijepo Sredila, 1er Pack
  • Obnovljeno

UBU Lijepo Sredila, 1er Pack

KM 42.25

Vegano.Cuerpo.Inklusive krljušt štapove.Punjenja za dobro Benuterk omfort.Materijal : Drvo, Prave, Papir, Eva (Foamed Polimera).Duo de limas de uñas y palito de naranjo Lijepo Sredila U