Tuš Glavi, Kiše Tuš sa Ručnim Kombinacija, 10 Visok Pritisak Kiša Tuš / 3 Nacina Ručnim Tuš Kombinacija sa 11Proširenje Ruku, Držač za Tuš/78 Crijevo (Crna)

Tuš Glavi, Kiše Tuš sa Ručnim Kombinacija, 10 Visok Pritisak Kiša Tuš / 3 Nacina Ručnim Tuš Kombinacija

KM 36.70

Na skladištu

✅【TUŠ KOMBINACIJA】- Uključuje 10 cm kvadratnih tuš, 3 vrste sprej postavke ručnim tuš, 78 centimetar od nerđajućeg čelika crijevo, tri puta razdjelnik je, lepljivo je držač za tuš, Teflona traku, poludela, instalaciju priručnik i garancija. ✅【RUČNIM TUŠ】- Lako klik da se promeni!Ručnim tuš glavu pritisnite tipku pomaže si prekidač sprej nacina puno lakše.3-mode tuš mode i 78-cm dugo tuširati crijevo bude zgodnije zbog tebe.Sve načine je drugačije vode izlaz način da upoznam sve je kupaći treba i ti dati drugačije kupaći iskustvo.Možeš to iskoristiti da bi se kupao ljubimce, da očistiš wc, i to je jako je pogodan za djecu da se okupam. ✅【KIŠA TUŠ】- 10 cm tuš je napravljen od visokog kvaliteta 304 nerđajućeg čelika, nikada ne moraš da brineš o tome rđu. 121 blisko povezana silikonske bradavice, seti samo-čišćenje funkcije, što znači da to neće biti blokirani.Koristi zrak pressurization tehnologija, tuš glave sa crijevo može efikasno pojačati snagu vode, osigura ti dobro kupanje iskustvo u nizak pritisak vode područja. ✅【TUŠ RUKU】- tuš produženje ruka je načinjena od čistog bras.Možeš kontrolisati tuš prilagođavanjem tuš ruku da upoznam tvoju optimalna ugao i visinu.Pogodan za bilo tuš. 2 metra vertikalno pokret dometu. ✅【LAGAN ZA postavljanje】- Ne treba da zovem vodoinstalatera, 4 ruku zategnuta veze može biti instalirana u samo nekoliko minuta.Svaki proizvod bio je na iskušenju od nas da spreči curenje i osigura da to može da radi normalno pod bilo kojim okolnostima.Ako imate kakvih pitanja o tušem, kontaktirajte nas.Ne brini o nemam pravi pritisak vode, i ne brini o neprijatno kupaći više. U 10" potpunu pokrivenost vodopad glavu. U 11" prilagodljiva produženje ruku. Tu je 3-mode ruku pod tuš. Tu je anti-zacepljujuci silikonske crijeva sprejeve.Koristi TPR i visoke klase ABS, izgleda lepše i velikodušan. Područje visokog pritiska, uživaj u hotelu stilu kupanje. Tu je matt crni sprej površinu čini kupatilo vidi luksuznom i moderna. Tu je prilagoditi visine i uglom od 180 stupnjeva.Naći drugačije potrebe.Pogodan za kupanje za djecu, i ljubimce.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro
  • Obnovljeno

Ucore Ruku Tuš Crijeva, Crni i Srebro

KM 0.00

Dizajniran je za efikasnost i predstava.Glatkim i savremene dizajn.Dodaje da je završni zahvat u sobu.Ucore Inc.Ruku pod tuš.Ovo kući dekor komad pomaže da dodam da je završni dodir i z