BORUHOLI Samo Čišćenje Nalickani Oprati + Dugo, Kratko Češalj kit,Pas Oprati/Mačka Oprati i Češalj za Dotjerivanje i menjam košuljicu, Deshedding Alat Lako Uklanja Pokrivačima, Srećan sam, i Izgubiti Kosu Od pet Kaput(Žute)

BORUHOLI Samo Čišćenje Nalickani Oprati + Dugo, Kratko Češalj kit,Pas Oprati/Mačka Oprati i Češalj za Dotjerivanje

KM 0.00

Na skladištu

❤LJUBIMCA DOTJERIVANJE SAVRŠENA KOMBINACIJA-Izabrati, seti Se da je neophodno kosu Prolivanja alat za macke i psi u jednom naletu.Pas oprati i Mačka oprati ili Češalj mogu nježno uklanja izgubiti kosu, i eliminiše Zbrku, Čvorova, Treba i Zarobljen zemlju, odlično Radi na psima I mačkama, sa svim veličinama i kosa tip.Kombinaciji koristiti mogu da pripremaju sve dijelove ljubimca je tijelo.Možeš spasiti novac, a da ne kupiš druge uklanjanje dlaka alat. ❤SAMO ČIŠĆENJE NALICKANI OPRATI /LAKO ČISTITI-I dlake su mekani savijena metal i žice,može probiti duboko u kaput,u stanju da mladoženja u undercoat pa ,bez grebanje tvoj ljubimac je kožu.Naš oprati Mladoženje i masaža za zdrav krzno, Povećanje cirkulaciju u nogama i ostavlja tvoj ljubimac kaput meko i sjajno.Tvoj Ljubimac će biti oduševljena što si oprala !Kad završiš čistim tvoj ljubimac, Samo pritisni dugme i dlake uvuci natrag u džunglu, a onda obriši kosu, To štedi vrijeme za čišćenje. ❤2-U-1 NERĐAJUĆEG ČELIKA ČEŠALJ-duga & kratak zube prikazan na ovo ljubimca li mi češalj .. s podnijeti su napravljene od čistog od nerđajućeg čelika osigurati da su dovoljno jaki da efikasno ukloniti čvorova & podloge.Pojednostaviti dotjerivanje proces koristeći naša dvojno dužinu ljubimca češljevi za dematting, detangling & koja vode.Dotjerivanje glavu delikatna područja zgodnije i sigurno.Mogu spasiti mnogo vremena!. ❤UDOBNO JAKA ANTI-ISKLIZNES PODNIJETI-oprati i češalj za dotjerivanje specijalno je dizajniran Sa udobnom non-iskliznes podnijeti, koja sprečava ruku i zglob vrstom bez obzira koliko dugo ti pereš ljubimca!. ❤INTIMNE SLUŽBE-Klik "Dodaj na Kolica" sada ,koji garantuje ti 100% zadovoljstvo.Do nas u slučaju bilo kakve probleme sa vašeg ljubimca dotjerivanje dodataka, i mi ćemo uraditi sve da Ćemo ga rešiti za vas što je prije moguće.uključuje 180 dana novac nazad / zamjenu, a jedne godine garantujem!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Enrico Puglisi EP 2.5 Napadač Oprati
  • Obnovljeno

Enrico Puglisi EP 2.5 Napadač Oprati

KM 4.97

Šest 10" četkice u svakom paket 2.5" je širok.Mješavinu EP Vlakna, EP Thunderstruck Flash & crni javio Arktik Fox.Čini divno pismo i kragnama.Sjajno za rep & ogrlice EP Napadač Oprati