LIANTRAL Drvo kantu za Smeće, Seljačino Farme Stil Korpa Bin sa Retro Metal se Bavi Dizajn, za Wc, Uredu, spavaćoj Sobi, Dnevnoj Sobi (Rustična Brown)

LIANTRAL Drvo kantu za Smeće, Seljačino Farme Stil Korpa Bin sa Retro Metal se Bavi Dizajn, za Wc, Uredu,

KM 0.00

Na skladištu

【PRAVO DRVO IZGRADNJU】Napravljen od pravo drvo, karakteristike sa lijepa prirodan izgled, to je čvrst i trajna za dugoročnu koristiti.Dostupan u 4 boje, izaberi jednu stil za tvoje kuće!. 【PRENOSNI DIZAJN】Sa metal se bavi dizajnu, LIANTRAL smeće može da te više prenosni i zgodno da se koristi.Savršeno za unutra ormarića, ispod stolova, ispod lavaboa i druge malo prostora. 【VELIKI KAPACITET】Površine u 9.84"(Ne) x 6.69"(D) x na 12,2"(H), 1.5 galona / za 5,7 litru kapacitet, ovo LIANTRAL kantu mogu prodavnice više od tvoje smeće.Velika usta dizajn bude zgodnije baciti smeće. 【PRIJAVU】Dodati dodir zemlje rustična šarm svoj dom ili uredu sa ovim drvene kantu za smeće.Savršeno za Skladištenje otpada u tvojoj kancelariji, kupatilo, dnevnoj sobi, toaletu, studija ili bilo koje drugo mjesto gdje kante su potrebne. 【Kupca Čitanje】Završio prirodnim drvo materijal, tako malim promjenama u žito i boja može nastati.Ako nisi potpuno zadovoljan svoju kupovinu iz bilo kojeg razloga, molim te javi nam, i mi ćemo siguran da ti pomognem sa tim!.U LIANTRAL kantu za smeće je izrađen od punog drveta, retro metal se bavi dizajn je prosto i jednostavno ali sofisticiran.Jednostavno i lijepo drvene kantu, seljačino stil.Savršeno za Skladištenje otpada u tvojoj kancelariji, kupatilo, dnevna soba, soba ili bilo gde drugde da ti treba kantu za smeće.Ovo jednostavno rustična kantu čini vaše kuće ili kompanija čistije i čistačica.KUPAC ČITANJE : Budite sigurni da smo ovde da bi se pobrinuti za sva pitanja ti naišao i mi uvijek nastojimo da pomogne našoj cijenjeni mušterija s visokog kvaliteta podršku.Ako imate bilo pitanje sa tačke, molim te, samo dođi kod nas u ti odgovara i dat ćemo sve od sebe da ti pomognem sa tim. : ) SPECIFIKACIJA : Materijal : od Drveta Proizvod Dimenziju : 9.84"(Ne) x 6.69"(D) x na 12,2"(H).


U svojstva

  :

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Wincraft Floridi Aligatore Korpa
  • Obnovljeno

Wincraft Floridi Aligatore Korpa

KM 0.00

Napravio u SADu.Savršeno za #1 fan.Zašiljenim lako za skladištenje.Sjajno za spavaonicu, ili ured.Jarke Boje.Podrži vaš omiljeni tim kod kuće ili u uredu sa ovim NCAA korpa sa Wincraft