Ljepota Života #613 Plavuša Duge Pravo Sintetički Kosu Perike sa Punim Šiške Žena je Perika Otporni na Toplinu Ne Čipke za Modu Žene, 24 Cm, (jz-613-0809)

Ljepota Života 613 Plavuša Duge Pravo Sintetički Kosu Perike sa Punim Šiške Žena je Perika Otporni na Toplinu

KM 0.00

Na skladištu

Materijal : #613 Plava Boja, 24inch,Ništa Čipke Perike sa Šiške.Prednost:Prirodnog i Udobne, Nosim ga možeš Donijeti da Ti Više Samopouzdanja i Šarm u Dnevnik i Zabavu!.Lako Nositi, Čisto i Izvodljivo.Otporni na toplinu Premije Sintetički Kosu, kao Ljudska Kosa, Stvarno i Prirodno.Dugo Žute Plava #613 Boja Perike za Žene oblače na comic prevaru, ludaca pokazati, noć veštica, maskenbal,animaciju pokazati, ludaca događaj & svakodnevno koriste i svaka druga prilika.Specifikacija : Predmet Tip : Ne Čipke Ispred Periku sa Šiškama Boja : Plavuša Dužina : 24 cm Stilu : pravo Težinu : 12.35 oz paket : 1 periku + 1 periku kapu Namjeravali Iskoristiti : Za Modu Žene Bilješka : 1.Boja na tvoj monitor i kompjuter otisak-outa možda izgleda drugačije od prave boje. 2.Molim vas, dozvolite blagi dimenziju razlika(2-4 cm) zbog drugačije priručnik za mjerenje.(Svi mjerenje u cm i molimo vas da obratite pažnju 1cm0.39inch) Premije Periku Materijal : Lepota Života ekskluzivni žene' s perikom karakteristike premije korejski kanekalon visoka temperatura sintetička vlakna, više otporni na toplinu, može biti frizura sa curling pegla i druge vrućine alat da 370°F, za Razliku od drugih sintetički ili lošeg kvaliteta ljudska kosa perike, ovo kosu teksturu je prirodnije i mekane, udobnije i upaljač težinu osjećaj i duže traju koristiti.Ključ je to definitivno nije tako sjajna kao neke perike, izgleda prirodno i realna, kao tvoja prava.Drugačiji od sito i sečeš pravo šiške, šiške ovo periku su posebno dizajnirani i po mjeri.Stanjivanja u slojeva, pa-zaboravio, stvara osjećaj vazduhu, i da će te vidi više mlađa.Dužina šiške može biti otpušten prema svojoj želji da bi bilo više pogodno za tvoje lice stanju.Koristim figaro da napravim unutra savijanje, koji će također donijeti novi izgled.To će trajati oko 3-5working dana do ako ti mjesto u red AGENCIJE sa brodovima službe opcija.Tokom vrhunca periode poput praznike, to može biti produžena.Uradi n ne brini se, javite nam, i mi ćemo sve od sebe da reše vaš problem.Perika je netaknut i može biti vraćena u roku od 30 dana.Kako da Operemo Periku : 1. Natopi kosu, nježno s blaga klima šampon u hladno ili toplo vode . 2. Isperi kosu u toplu vodu ka istom pravcu. 3. Četka za kosu nježno u silaznom od napojnicu na početku . 4. Lezi kosu i ostavi to prirodno osušim.


U svojstva

Item Type:
No Lace Front Wig with Bangs Color

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Tango (Rakel Velč) (R33)
  • Obnovljeno

Tango (Rakel Velč) (R33)

KM 0.00

Možeš da vratiš ovo predmet iz bilo kog razloga : ne isporuka optužbe.Predmet mora biti vraćena u new i neiskorišteni stanju.Idi u Svoju Naređenja da počnem povratak.Otisak na vraća