CAIXK, Ropeless preskakati preko Konopca, Opterećen Ropeless preskakati preko Konopca, Sa Pamćenje Pjene Ručicu za Podešavanje Preskače Skok Uže za Odrasle i Decu Fitness Obuku Alat za Fitness (Crna)

CAIXK, Ropeless preskakati preko Konopca, Opterećen Ropeless preskakati preko Konopca, Sa Pamćenje Pjene

KM 0.00

Na skladištu

[UDOBNO OBLOŽENI KOŠTAC] : kandžama su nježne i prilično je udobno, čak i za dugo vremena drži.Jaja na kraju red da ti pomognem znam da li si synchronizing ruku pokrete kako treba. [POGODAN ZA NIKOGA] : preskakanje Pogodan za sva starosna doba i sve nivou skoce.Nikad nije suviše kratak ili mnogo za nekoga, visina neograničene. [OPTEREĆEN BAVI] : Svaki podnijeti sadrži skinuti 3 oz.težina, totalne težine 0.68 kg, teska dovoljno da bi tvoj trening osećam kao da koristiš pravi dogovor.Industrijske-razredu izgladio čelika maltene skociti konopac okret mnogo brže. [UDOBNO OBLOŽENI KOŠTAC] : kandžama su nježne i prilično je udobno, čak i za dugo vremena drži.Jaja na kraju red da ti pomognem znam da li si synchronizing ruku pokrete kako treba. [ČVRSTO izgraditi tijelo i održati zdrav nigdje.To je prenosni i lagan, tako lako da se uklapa u torbi.Dolazi sa jedne godine garancija i 30 dana novac nazad garanciju.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Sustave Pro-Vinil Preskakanje
  • Obnovljeno

Sustave Pro-Vinil Preskakanje

KM 10.92

Oblikovani PVC bavi sa radijalne loptu ležajeva.Trajnih vinil konopac 8 nogu uže za korisnik visine 4'9" da 5'5".Crveni uže s crnim se bavi.Dostupan u tri dužine da odelo većina korisni