10Pc Non-Iskliznes Velvet Vješalica - Odelo Vješalicu Ultra-Tanki Prostor Spašavanje 360 Stepeni Okrenite Kuka Snažna ... i Trajna Odjeću Hange (Boja : PK)

10Pc Non-Iskliznes Velvet Vješalica - Odelo Vješalicu Ultra-Tanki Prostor Spašavanje 360 Stepeni Okrenite

KM 22.65

Na skladištu

1, seti Ovi tur police su jednostavna i velikodušni, u potpunosti koristiti prostor, i mršaviji od običnog odjeću vješalica.Stavi odeću u ormaru ili organizovati odjeću u clothing radnji da stvori savršenu vidi. 2, seti Ove hlače police su jako je pogodan za odeća, šortsevi, farmerke, posao pantalone, pantalone i pantalone. 3, seti Ove klipove visi na tur rack može spriječiti vašu odeću iz pecanje, i može biti lako visio na prečke na vješalicu prilagoditi različitih veličina. 4, seti Ovi tur vješalica su veoma jeftino, ali može biti korišćeno kao više vješalica.Bez oštrih ivica, to može da zaštiti vašu odeću i ruke dobro. 5, seti Prostor-spašavam tur rack, pogodan za stanove, vile, rezidencija, spavaonice, hotele, itd., i također pogodan za prijatelje, žene, muževi, momci i devojke.Materijal:ABS+prepariranim životinjama+hardware Color: kao picture Size : 42 cm Package: 10 PC-Ne-Slip Velvet Hangers1.Molim vas, dozvolite 0-1cm greška zbog priručnik za mjerenje.pariz pobrini se da ti ne smeta pre nego što si ponudu.2.Zbog razlike između drugačije prati, slika možda se ne odnose na stvarnog boja predmeta.Hvala ti!.


U svojstva

Najbolji prijedlozi u kategoriji

Whitmor Drvo Odelo Vješalicu
  • Obnovljeno

Whitmor Drvo Odelo Vješalicu

KM 6.94

Nemoj da te zavara ostali nude niže cijene.Whitmor samo koriste Razredu šumi materijal za sve vješalica.Whitmor Odelo vješalicu je napravio od RAZREDU čvrst drvo, dovoljno čvrste da dr